Избери по цена
Избери по марка
Наличност

800TVL, 960H CCTV

Покажи:
Подредба:

Ем Би Вижън е онлайн магазин, който предлага на своите потребители един трудно за описване колорит от всякакви системи и модули за видеонаблюдение. Това, което ни откроява от останалите, е на първо място качеството на предлаганите от нас продукти. Всички те са с доказан произход и достигат до вас на изключително изгодни цени, от които можете да се възползвате още на мига.

В категорията 800TVL, 960H CCTV ще се сблъскате с истински произведения на изкуството, селектирани прецизно с цел задоволяване вкусовете и предпочитанията  дори на най-капризните от вас. Имате възможността да инвестирате в истинско зрелище при охранителните системи, което ще бъде монтирано лесно и бързо, без необходимост от специални умения или компетенции.

Защо да изберете Ем Би Вижън за покупка на 800TVL, 960H CCTV?

Редица са предимствата, подтикващи ви да изберете Ем Би Вижън, а не някой друг онлайн магазин или търговски обект. На първо място, това е разнообразието, достигащо до вас. То ви позволява да извършите напълно информиран избор, без да бъдете ограничавани ни най-малко. В случай, че не разполагате с никакви познания и ви е трудно да вземете решение, то бихте могли да се обърнете към служителите в онлайн магазина и да потърсите съвет, помощ или съдействие от тяхна страна. Опитът и компетенциите им ще ви помогнат да извършите съвършено добър избор, за който ви гарантираме, че няма да съжалявате.

Нека, разбира се, да не забравяме и стойността на продуктите, за които ви споменахме малко по-горе. Гарантираме ви, че няма друго място, от където можете да закупите избрана от вас 800TVL, 960H CCTV система на по-изгодна цена.

Какво представлява 800TVL, 960H CCTV?

960H е най-новият стандарт при камерите за видеонаблюдение и ДВР рекордерите. Този стандарт предлага високо качество на изображението, чрез прилагането и ползването на нов тип сензор. По този начин изображението от камерата е с резолюция 960 пиксела по хоризонтала и 480 пиксела по вертикала.

Камерите с резолюция 960H предлагат с 34% по-високо качество на заснемане, а ДВР рекордерите с 34% по-високо качество на заснетото спрямо досегашните модели камери. Това гарантира по-добро качество и на направеният от подобна система запис, което пък осигурява по-добра детайлност на картината.

Покупката ви от нашия онлайн магазин ще ви дари не само с надеждна работа, но и дълъг експлоатационен период. Ние вярваме, че вие сте достатъчно разумни, за да ни се доверите. Искате ли да се превърнете в огромното семейство на Ем Би Вижън? Е, днес имате тази уникална възможност. Единственото, изискващо се от вас, е да посетите онлайн магазина ни и да извършите вашия правилен избор.