Избери по цена
Избери по марка
Наличност

Захранващи блокове

Покажи:
Подредба:

Онлайн магазинът Ем Би Вижън е вашата възможност за извършване на правилен и разумен избор. Ние предлагаме на своите клиенти изключително богата палитра от всякакви видове системи за видеонаблюдение, които да им служат вярно години наред. В готовност сме да ги съветваме във всеки момент и да помагаме в разрешаването на най-сложните за тях казуси. Нашата цел е да задоволяваме изцяло потребностите, желанията и предпочитанията на потребителите, осигурявайки им достъп до всичко необходимо за правилното функциониране на една видео система. Нашият магазин е с отворени врати за вас. Потопете се в почти неизчерпаемото разнообразие от артикули и се уверете сами в качеството им.

Какво представлява захранващите блокове?

Захранващите блокове са аксесоар, който присъства твърде често в изграждането на една система за сигурност. Може би 70% от видеонаблюдението изисква такъв вид адаптер. Това, на практика, е основното техническо средство, осигуряващо захранващо напрежение за охранителните камери. Не са малко онези случаи, при които употребата на захранващи адаптери води и до различни смущения в получаваните изображения.

Това, разбира се, е резултат от следните няколко най-често допускани грешки:

  • Изходящото напрежение не е достатъчно добре филтрирано;
  • Несъвместимост с използваната система (ДВР), към която биват свързани всички останали кабели.

Нашите захранващи блокове, които са прецизно селектирани в оналйн магазина, са изключително внимателно и прецизно подбрани, с цел употреба в системата за видеонаблюдение. Всички те биват тествани в реални условия с видеорекордери и системи за видеонаблюдение и ви гарантираме, че няма да се натъкнете на онези досадни и неприятни смущение. Захранващите адаптери притежават висока степен на филтрация на изходящото напрежение.

Почти неизчерпаемото разнообразие от продукти, подредени в тази категория, се различават пи вид, тип, ампераж и волтаж.

Захранването на една система за видеонаблюдение се избира основно според броят и вида на камерите за наблюдение в нея.

Защо да се доверим на Ем Би Вижън?

Изключително дълъг е списъкът от причини, подтикващи ви да се доверите на нашия онлайн магазин. Ние не само ви предлагаме изключително разнообразие от захранващи адаптери, но и успяхме да постигнем перфектно съотношение между качество и цена. Днес всички вие имате възможността да се снабдите с качествен адаптер, без да се налага да инвестирате значителна сума средства.

И това съвсем не е всичко. Предлагаме ви онлайн пазаруване, без необходимост от напускане на домашния уют. Извършваме обслужване на територията на цялата страна и сме в пълна готовност да съдействаме на всеки от вас да се добере до възможно най-правилното решение за него. Ем Би Вижън е правилното място за покупката на охраняващи системи и аксесоари към тях.