Избери по цена
Избери по марка
Избери по категория
Монтаж на хард диск
Наличност

ДВР рекордери

Покажи:
Подредба:

ДВР рекордерите, които ще откриете в онлайн магазина Ем Би Вижън са перфектното съотношение между качество и цена. Ние ви предлагаме продукти, чиито качество е абсолютно безспорно. Всяко наше предложение е с ясен произход и е продукт на доказали се световно известни марки. Пазарувайки от онлайн магазина, вие ще си осигурите едно пълноценно и надеждно видеонаблюдение с дълъг срок на експлоатация.

Несъмнено ключов момент в едно надеждно видеонаблюдение е видеорекордера. С негова помощ всички записи могат да бъдат съхранени, както и осигурява картина върху монитора, активира базата данни и още редица други функции. Ето защо нашите специалисти съветват всеки един от вас да проявява нужната доза внимание при избора на ДВР рекордер.

Нещата, които трябва да знаем за ДВР устройствата, преди да извършим покупка?

Най-общо казано това е един от най-сложните технически компоненти, осигуряващи записи, съхранение и, разбира се, възпроизвеждането на аудио и видео сигнали. В зависимост от предпочитанията на човек, това устройство е в пълната си готовност да предава информацията по интернет или локалната мрежа.

По какво се различават модулите един от друг?

За много от вас тези устройства са напълно непознати. Наясно сме с това, че на човек не всеки ден  му се налага да закупува както видеонаблюдение, така и ДВР устройство. Ето защо ние ще ви изложим съкратена, но изключително полезна информация, относно това какво различава модулите един от друг.

  • Функционалността им – устройствата предлагат различни възможности, свързани с едновременното изпълнение на операции като преглед на самите записи, видеонаблюдение в реално време, отдалечен преглед на записите и много други;
  • Общата скорост за която се съхранява и възпроизвежда – изчислено е в кадри  в секунда;
  • Броят на входните видеоканала;
  • Различна резолюция;
  • Възможност да бъдат свързани и други външни модули;
  • Поддържането на няколко твърди диска или само един.

Предимствата на ДВР устройствата

Почти невъзможно е да изброим всяко едно от предимствата на ДВР устройствата. Те се различават едно от друго и това, което ги определя е самият модел. На първо място можем да посочим както лесната им инсталация и обслужване, така и функциите, които не са никак малко на брой. Всички, закупили си такъв модул, имат възможността да преглеждат своите записи от мобилни устройства, лаптопи, таблети или друго устройство.

Защо да изберете Ем Би Вижън?

Избирайки нашия онлайн магазин, вие си осигурявате възможността да се сдобиете с наистина висок клас ДВР устройство, което да ви служи вярно години наред. Освен това разполагаме с компетентен и любезен персона, който е в готовност да ви напътства при извършване на избора ви. Ние сме в състояние да разрешим дори и най-сложните за вас казуси и да ви предложим решение, което максимално да отговаря на търсенето ви. Направете правилния избор – ние сме на ваша страна!