Избери по цена
Избери по марка
Монтаж на хард диск
Наличност

16-канални ДВР

Покажи:
Подредба:

Ние от Ем Би Вижън осигуряваме на своите клиенти истински фурор от иновативни произведения, чиято функционалност е в състояние да ви гарантира надеждност по време на работа и дълъг експлоатационен период. Всеки един от вас има реалната привилегия да се снабди с 16-канални ДВР, осигуряващи ви сигурност и спокойствие. Не пропускайте добрите възможности, които не се появяват всеки ден. Подготвили сме специално за вас перфектно балансирано съчетание между качество и цена. Не губете време, а се гмурнете в богатата палитра от свръх висококачествени технологични шедьоври.

Какво представляват нашите ДВР устройства?

Сред важните характеристики на предлаганите от нас ДВР устройства, са метод на компресия H.264 с двоен стрийминг, наличие на мрежова функционалност и възможност за отдалечено наблюдение в реално време и проверка на записите в локална мрежа или наблюдение през интернет, възможност за отдалечена администрация и корекция на настройките, работа с SATA хард дискове, наличие на VGA видео изход, поддръжка на мобилни телефони и PDA устройства, корекция чрез мишка и дистанционно управление, CMS (Central Management System) софтуер даващ възможност за асемблиране, централизирано наблюдение и контрол на повече DVR видео рекордери от една серия монтирани в различни обекти.

Как да разберем кой модел отговаря на нашето търсене?

За тази цел трябва да си отговорите на няколко въпроса:

  1. Колко камери за охрана ще монтирате? Видеорекордерите могат да бъдат 4, 8, 16 и 32 канални. Ако смятате да закупите 4 камери за наблюдение, но след време да добавите допълнително, то определено – 4 канален ДВР не е подходящ за вашето търсене.
  2. При каква резолюция бихте желали да бъдат съхранени записите? Това е параметър, от който се решава и стойността на ДВР устройство. Колкото по-висока е наличната резолюция, толкова по-добро е качеството на записа, толкова по-качествен е видът DVR и е приемливо и цената му да е по-висока.
  3. Според разделителната способност, при колко кадъра/секунда искате да се съхраняват записите? Има разлика между скоростта на възпроизвеждане в реално време и тази при запис. Това значи, че един ДВР има възможност да възпроизвежда при 25кадъра/сек, но да записва само на част от каналите с такава скорост. Намирайки отговор на този въпрос ще имате яснота дали този модел DVR рекордер устройство е подходящ за проекта ви.
  4. Предвиждате ли инсталирането на микрофон? И ако да, на колко? В повечето случай ДВР рекордер имат поне 1 аудио канал, но има и такива с 4 или 16. Ако смятате да инсталирате и микрофон към системата си за охрана, то е важно да съобразите броят аудио входове, спрямо този на ДВР.
  5. Камерите за видеонаблюдение ще записват ли при движение или в 24-часов режим? Колкото повече време работят камерите за видеонаблюдение, толкова повече място им е нужно за съхранение на записа. Отговаряйки си на този въпрос ще добиете представа и за това колко голям като обем хард диск да поръчате към DVR модел, който ще поръчате от нас.
  6. Колко време искате да се съхранява архив на записа? Камера за наблюдение записваща на най-високата си резолюция, при режим на работа 24ч в денонощието прави запис с обем 15GB.
  7. Колко хард диска искате да имате в своят DVR модел? Има видеорекордер, които поддържат хард дискове до 500GB, 1TB, а дори 2TB. Има модели DVR видео рекордер, които поддържат до два броя хард дискове с гореспоменатите обеми.

Това са 7 изключително важни въпроси, на които следва да си отговорите, преди да преминете към покупка на ДВР устройство. Ние от Ем БИ Вижън ви предлагаме безплатна консултация. Ако се нуждаете от помощ или съдействие, то нашите служители са насреща по всяко време. Разчитайте на тях, защото те ще ви помогнат да направите най-правилния избор.