Избери по цена
Избери по марка
Наличност

32-канални ДВР-и

Покажи:
Подредба:

Онлайн магазинът Ем Би Вижън ви предлага почти неизчерпаемо разнообразие от всякакви модели 32-канални ДВР-и, благодарение на които ще си осигурите абсолютна надеждност по време на работа и дълъг период на експлоатация. Всички наши продукти, достигащи до вас, са прецизно и внимателно селектиране, с цел адекватни решения на търсенията ви. Посетете онлайн магазина и никога няма да съжалявате за своя избор. Ние знаем кое е най-добро за вас и ви го предлага,е на цени, достъпни за масовия потребител.

Всички 32-канални ДВР-и, които можете да закупите от онлайн магазина ни, отговарят на редицата най-актуални технически спецификации, участващи при изграждането на отличните системи за охрана и видеонаблюдение.

Едни от най-важните параметри на предлаганите от Ем Би Вижън рекордер устройства, са метод на компресия H.264 с двоен стрийминг, наличие на мрежова функционалност и възможност за отдалечено наблюдение в реално време и проверка на записите в локална мрежа или наблюдение от разстояние, възможност за отдалечено управление и управление на настройките, работа с SATA HDD, наличие на VGA видео изход, работа с мобилни телефони и PDA устройства, настройка чрез мишка и дистанционно управление, CMS (Central Management System) софтуер даващ възможност за асемблиране, централизирано видеонаблюдение и контрол на много DVR-и от една серия ползвани в различни обекти.

Кратки характеристики притежава един 32 канален ДВР?

  • Меню на български език;
  • 16 аудио входа;
  • 1 аудио изход;
  • наблюдение през мобилен телефон;
  • HDMI изход, VGA изход, CMS, 6 нива за настройка качеството на изображението, детекция на движение;
  • H.264, запис 25 кад/сек за всеки канал с резолюция D1 (704x576);
  • 220VAC, 40W;
  • IR дистанционно управление;
  • Други.

Съвети за правилен избор

Преди да си закупите съответното устройство, то от вас се изисква да си отговорите на няколко конкретни въпроса. Първият, и най-важен, е колко камери възнамерявате да монтирате. Видеорекордерите биват 4, 8, 16 и 32 канални. Ако имате намерение да монтирате 4 камери за наблюдение, но след това да добавите допълнително, то със сигурност – 4 канален ДВР рекордер не е подходящ за Вас. Ето как отговора на този въпрос бързо помага да решите какъв тип ДВР рекордер.

Следващият въпрос, на който следва да си отговорите е относно резолюцията, с която искате да запазите своите записи. Нека не забравяме, че колкото по-висока е наличната разделителна способност, толкова по-добро е качеството на записа, толкова по-добър е типът DVR видео рекордер и е приемливо и цената му да е по-висока.

Разбира се в никакъв случай не подценявайте периода, за който желаете да бъде съхранен архива. Камера записваща на най-високата си резолюция, при режим на работа 24ч в денонощието прави запис с обем 15GB. Колко хард диска искате да имате в своят видеорекордер? Има ДВР рекордер, които поддържат хард дискове до 500GB, 1TB, а дори 2TB. Има модели DVR модел, които поддържат до два броя хард дискове с гореспоменатите обеми. Намирайки отговора на този въпрос, както и предходните 2 вие ще имате пълна яснота не само колко хард диска са ви нужни, но и дали този вид ДВР е подходящият за вас.

Тези и още много други са въпросите, на които всеки потребител следва да си отговори, преди да премине към закупуване на 32-канални ДВР-и от онлайн магазина Ем Би Вижън. Предлагаме ви изключително богата палитра от висококачествени устройства, който са в готовност да работят единствено във ваша полза. Осигурете си сигурност и спокойствие, за които по-късно ще ни благодарите!

В случай, че се нуждаете от безплатна консултация, то нашите служители са в готовност да ви съдействат по всяко време!