Избери по цена
Избери по марка
Монтаж на хард диск
Наличност

4-канални ДВР-и

Покажи:
Подредба:

В онлайн магазина Ем Би Вижън всеки един от вас има възможността да извърши покупка на изключително висок клас 4 канални ДВР – и, които да му осигурят надеждност по време на експлоатация. Ние сме селектирали специално за вас множество устройства, които са перфектно съчетан баланс между качество и цена. В случай, че за пръв път ви се налага да посещавате нашия онлайн магазин, то бихте могли да се възползвате от безплатна консултация. Нашите служители са в готовност да ви съдействат за разрешаване на най-сложните за вас казуси. Разберете какво представляват ДВР рекордерите и как да извършите правилен избор.

Какво представляват 4 – канални ДВР – и?

Сред важните параметри на предлаганите от нас DVR рекордери, са начин на компресия H.264 с двоен стрийминг, възможност за мрежова функционалност и възможност за отдалечено наблюдение в реално време и преглед на записите в локална мрежа или наблюдение през интернет, възможност за отдалечена администрация и управление на настройките, поддръжка на SATA хард дискове, наличие на VGA видео изход, работа с мобилни телефони и PDA устройства, контрол чрез мишка и дистанционно управление, CMS (Central Management System) софтуер даващ възможност за асемблиране, централизирано охрана и наблюдение и контрол на повече DVR рекордери от една серия разположени в различни системи.

Как да разберем кое ДВР устройство отговаря на нашето търсене?

Съществуват редица въпроси, на които задължително следва да си отговорите, преди да се втурнете за покупка на ДВР устройство. На първо място е необходимо да премислите внимателно мястото, където възнамерявате то да охранява. Едва след като сте взели своето окончателно решение, то идва ред и на цялата поредица от въпроси, които са в очакване на отговор. По този начин вие сами ще можете да се ориентирате към подходящ за вас рекордер.

  1. При каква резолюция бихте желали да бъдат запазени записите? Това е параметър, от който се решава и себестойността на ДВР устройство. Колкото по-висока е поддържаната разделителна способност, толкова по-добро е качеството на записа, толкова по-качествен е моделът DVR рекордер устройство и е приемливо и цената му да е по-висока.
  2. Камерите за видеонаблюдение ще записват ли при движение или в 24-часов режим? Колкото повече време работят камерите за видеонаблюдение, толкова повече място им е нужно за съхранение на записа. Намирайки отговор на този въпрос ще имате представа и за това колко голям като обем хард диск да поръчате към DVR видео рекордер, който ще закупите от нас.
  3. За какъв период искате да се съхранява архив на записа? Камера за наблюдение записваща на най-високата си резолюция, при режим на работа 24ч в денонощието прави запис с обем 15GB.

Ем Би Вижън е онлайн магазин, прецизно селектирал за вас коктейл от 4 – канални ДВР – и. предлагаме ви висококачествени продукти, които са с ясен произход. Бъдете разумни и прагматични. Доверете се на иновативните технологии и те ще ви осигурят онази сигурност, за която мечтаете.