8-канални ДВР-и

Покажи:
Подредба:
Пентабрид DVR за 8 HD-TVI, AHD, CVI, IP + 2 IP камери допълнително, 4 аудио входа, Hikvision DS-7208..
300,22€ Без данък: 250,18€
Искате ли да живеете в спокойствие и мир, без да чувствате страх и безпокойство, че някой може да ви..
277,61€ Без данък: 231,34€
На база 3 отзива.
Пентабрид DVR за 8 HD-TVI, AHD, CVI или IP камери + 8 IP камери, модел DS-7608HUHI-F2/NИскате ли..
322,82€ Без данък: 269,02€
На база 1 отзива.
Днес всеки един гражданин получава привилегията да си осигури спокойствие и сигурност, без дори да с..
139,86€ Без данък: 116,55€
Tribrid DVR за аналогови, HD-CVI и IP камери с 8 видео и 4 аудио входа, 2 SATA слота за хард диск HC..
212,29€ Без данък: 176,91€
8-канален Tribrid HCVR 25 кад/сек на камера запис при 1080р работи с HDCVI камери 1080р и 7..
298,96€ Без данък: 249,13€
На база 3 отзива.
8-канален Tribrid HCVR 109 кад/сек запис при 720р (1*720p на 25 кад/сек + 7 на 12 кад/сек на 96..
141,95€ Без данък: 118,29€
На база 3 отзива.
Днес все повече хора изпитват потребност от присъствието на система за видеонаблюдение. На модерните..
100,49€ Без данък: 83,74€
На база 3 отзива.
Пентабриден HD-TVI/AHD/CVI/IP, 8-канален ДВР рекордер Hikvision DS-7208HQHI-F1/N/AНавярно всеки ..
182,70€ Без данък: 152,25€
Все повече са причините, поради които гражданите днес се отправят към закупуване на система за видео..
229,87€ Без данък: 191,56€
На база 2 отзива.

За никого не е тайна, че през последните няколко години видеонаблюдението у нас започна да се превръща в задължителен елемент при постигане на сигурност и спокойствие, както в обществени сгради, така и в частни домове. Не са малко онези от вас, на които за пръв път им се налага да избират охранителна система, и честно казано, изпитват огромно затруднение. За да бъдем максимално полезни, то ние от Ем Би Вижън създадохме онлайн магазин, предлагащ единствено продукти с доказан произход и продължителна експлоатация.

8-канални ДВР-и ще откриете в тази категория и то на изключително изгодни цени. Прецизно сме селектирали десетки модели, стремящи се да отговорят на вашето търсене. Имате възможността да се потопите в почти неизчерпаемата ни палитра и да закупите точно онзи рекордер, който по всичко личи, че е създадем именно за вашите нужди и потребности.

Какво е нужно да знаем, преди да осъществим покупка на 8-канални ДВР-и?

Твърде много специфики съществуват при подбора на такъв тип устройства. От потребителите се изисква най-вече да проявят внимание и отговорност, докато извършват своя избор. От изключителна важност е да си зададете поредица от въпроси, на които сами да си отговорите, съобразно търсенето ви.

Първият, и един от най-важните, въпроси е да прецените дали харесаният от вас ДВР рекордер е подходящ за обекта, за който възнамерявате да го използвате. Опитайте се внимателно да си отговорите на още един въпрос, свързан с броя на камерите, които желаете да монтирате. Едва след това можете да се насочите към определен кръг от 8 – канални ДВР рекордери, които навярно ще се окажат правилното решение за вашето търсене.

След като преминете през тези няколко стъпала следва още едно, което несъмнено е едно от най-важните. Става въпрос за резолюцията, с която бихте желали да бъдат запазени записите ви. Това е параметър, от който зависи и стойността на DVR рекордер устройство. Колкото по-висока е наличната разделителна способност, толкова по-добро е качеството на записа, толкова по-добър е модификацията ДВР устройство и е логично и цената му да е по-висока.

Съветваме ви да помислите и върху добавянето на микрофон сега или на по-късен етап. Ако смятате да инсталирате и микрофон към системата си за охрана, то е важно да предвидите броят аудио входове, спрямо този на видеорекордер.

Тези и още редица други въпроси, на които сами да си отговорите, ще ви насочат в правилната посока при избор на 8-канални ДВР-и. Ако се нуждаете от помощ и съдействие, то нашите консултанти са в готовност да ви съдействат. Ем Би Вижън е онлайн магазин, където ще откриете всичко необходимо за вашата охранителна система и то на конкурентно ниски цени. Не изпускайте възможностите, които не всеки ден се появяват в живота.