8-канални ДВР-и

Покажи:
Подредба:

За никого не е тайна, че през последните няколко години видеонаблюдението у нас започна да се превръща в задължителен елемент при постигане на сигурност и спокойствие, както в обществени сгради, така и в частни домове. Не са малко онези от вас, на които за пръв път им се налага да избират охранителна система, и честно казано, изпитват огромно затруднение. За да бъдем максимално полезни, то ние от Ем Би Вижън създадохме онлайн магазин, предлагащ единствено продукти с доказан произход и продължителна експлоатация.

8-канални ДВР-и ще откриете в тази категория и то на изключително изгодни цени. Прецизно сме селектирали десетки модели, стремящи се да отговорят на вашето търсене. Имате възможността да се потопите в почти неизчерпаемата ни палитра и да закупите точно онзи рекордер, който по всичко личи, че е създадем именно за вашите нужди и потребности.

Какво е нужно да знаем, преди да осъществим покупка на 8-канални ДВР-и?

Твърде много специфики съществуват при подбора на такъв тип устройства. От потребителите се изисква най-вече да проявят внимание и отговорност, докато извършват своя избор. От изключителна важност е да си зададете поредица от въпроси, на които сами да си отговорите, съобразно търсенето ви.

Първият, и един от най-важните, въпроси е да прецените дали харесаният от вас ДВР рекордер е подходящ за обекта, за който възнамерявате да го използвате. Опитайте се внимателно да си отговорите на още един въпрос, свързан с броя на камерите, които желаете да монтирате. Едва след това можете да се насочите към определен кръг от 8 – канални ДВР рекордери, които навярно ще се окажат правилното решение за вашето търсене.

След като преминете през тези няколко стъпала следва още едно, което несъмнено е едно от най-важните. Става въпрос за резолюцията, с която бихте желали да бъдат запазени записите ви. Това е параметър, от който зависи и стойността на DVR рекордер устройство. Колкото по-висока е наличната разделителна способност, толкова по-добро е качеството на записа, толкова по-добър е модификацията ДВР устройство и е логично и цената му да е по-висока.

Съветваме ви да помислите и върху добавянето на микрофон сега или на по-късен етап. Ако смятате да инсталирате и микрофон към системата си за охрана, то е важно да предвидите броят аудио входове, спрямо този на видеорекордер.

Тези и още редица други въпроси, на които сами да си отговорите, ще ви насочат в правилната посока при избор на 8-канални ДВР-и. Ако се нуждаете от помощ и съдействие, то нашите консултанти са в готовност да ви съдействат. Ем Би Вижън е онлайн магазин, където ще откриете всичко необходимо за вашата охранителна система и то на конкурентно ниски цени. Не изпускайте възможностите, които не всеки ден се появяват в живота.