Избери по цена
Избери по марка
Избери по категория
Тип камера
Форма на корпуса
Нощен режим до
Обектив
Резолюция
Вид монтаж
Тип захранване
Наличност

HD-CVI видеонаблюдение

Покажи:
Подредба:

За никого не е тайна, че през последните няколко години различните видове системи за сигурност започват да се превръщат в неизменна част от живота на съвременния гражданин. Предвид честите обири, грабежи, насилия, хората решават да се застраховат по начин, който се оказва възможно най-рентабилен. Системите за сигурност се използват в изключително много сфери. Те не малко пъти са били решаващи да се определи кой е невинен и кой виновен. Ако сте собственик на магазин, кафене, ресторант или ,чисто и просто, залагате на това да осигурите спокойствие в частния си дом, то ние ви предлагаме HD-CVI видеонаблюдение, което е свръх ефикасен продукт, действащ на високо технологично равнище.

Ем БИ Вижън е онлайн магазин, който има за цел да предлага на потребителите единствено най-добрите продукти, появявали се някога на пазара. Всяка една система, която ще откриете сред многообразието от решения, е прецизно подбрана и селектирана, с цел задоволяване нуждите и предпочитанията дори на най-капризните клиенти. В тази категория ще се сблъскате отблизо с иновативно и свръх полезно произведение, наречено HD-CVI видеонаблюдение. Разберете какво представлява то, какви са неговите предимства и защо да го закупите от онлайн магазина Ем Би Вижън.

Какво представлява HD-CVI видеонаблюдение?

HDCVI, както много от вас навярно се досещат, е изцяло съкращение от Definition Composite Video Interface. Редица са предимствата на охранителната система. За да бъдем максимално полезни на онези от вас, на които те първа им предстои да се оборудват с подобен тип съоръжение, то ние ще посочим най-съществените от тях:

  • Високата резолюция присъства както при записа, така и при преглеждане в реално време. HDCVI камерите снимат при резолюции от 1.3 и 2 мегапиксела, тоест HD и Full HD видеонаблюдение;
  • Няма как да не споменем цената на това устройство. Хубавото при него е, че то ви гарантира почти същото качество както при IP камерите, само че не се налага да заплащате толкова много средства;
  • В случай, че сте решили в един момент да обновите съществуваща вече система, то важно е да знаете, че разходите ще бъдат изключително минимални. Уверяваме ви, че дори няма да се отразят върху бюджета ви. Заменяйки съществуващите аналогови камери с HDCVI системи, то вие съвсем спокойно бихте могли да използвате наличните кабелни инсталации, което води до рязко смаляване на инвестицията.

Тези и още много други са предимствата на HDCVI видеонаблюдението. Ние от Ем Би Вижън ви предлагаме възможно най-разумните и практични решения за вашето търсене. Освен това всички наши предложения са с напълно ясен произход. Получавате гаранция за всеки закупен от нас продукт, който ще ви служи вярно години наред и ще ви дарява с перфектна работоспособност. Доверявайки се на нас, вие получавате реалната привилегия да се наслаждавате на сигурност, спокойствие и комфорт.