Избери по цена
Избери по марка
Избери по категория
Тип камера
Форма на корпуса
Нощен режим до
Обектив
Резолюция
Вид монтаж
Тип захранване
Монтаж на хард диск
Наличност

HD-TVI видеонаблюдение

Покажи:
Подредба:

Напоследък видеонаблюдението започва да се превръща в неизменна част от всеки търговски обект, сграда или частен дом. За да се чувстват сигурни и спокойни, хората прибягват към покупката на това произведение, плод на високо технологично развитие. Твърде колоритни са вариантите за охранителни системи. Поради тази причина нашият онлайн магазин Ем Би Вижън ви осигурява почти неизчерпаемо разнообразие от решения, отговарящи на масовото търсени.

Селектирали сме ви прецизни и функционални видове HD-TVI видеонаблюдение, което ще ви осигури не само надеждна работа, но и дълъг период на експлоатация. Сега е моментът да разберете за спецификите и основните характеристики на тази система. По долу в текста сме ви изложили необходимото количество информация, което има за цел да ви запознае отблизо с всичките предимства на видеонаблюдението High Definition Transport Video Interface.

HD-TVI видеонаблюдение – какво представлява то?

Самата технология позволява пренасянето на видеосигнал с мегапикселова резолюция със стандартен коаксиален кабел, чието максимално разстояние може да бъде 500 метра. Схемата за свързване, използвана при HD-TVI решенията е еднотипна с тази, която се използва от аналоговото видеонаблюдение. Не са малко онези технологии, на които им е от изключителна сложност да се конкурират с функционалността на HD-TVI системите. При HD-TVI решенията преносът на видеосигнал с мегапикселова резолюция 1080p и 720p може да достигне 30 кадъра в секунда.

В случай, че желаете да подновите аналогова система, която сте закупили преди известен период от време, то това удоволствие няма да ви струва никак скъпо. От вас се изисква единствено да се снабдите с DVR-и с TVI камери, имащи за цел да заемат мястото на аналоговите такива. Не е нужно да притежавате специални познания за монтажа, нито да инвестирате огромна сума средства.

Кои са основните предимства на DVR-и TVI камерите?

Изключително много са предимствата на този вид технология. Почти невъзможно е да ви изброим всяко едно от тях. Поради тази причина ще се постараем да се фокусираме върху най-значимите, които вярваме, че ще ви помогнат съществено да извършите правилен избор на система за сигурност. Ето и някой от предимствата:

  • Изключително лека инсталация и свръх недостижима ефективност – не се изискват специални умения или IP настройки, усложняващи процеса на монтиране. Другото, което се игнорира при този вид системи е, прекаленото окабеляване.
  • Надеждна работа – няма никаква опасност видеото да се накъсва, както и да се достигне до неговото закъснение. Не е необходимо да бъде осигурен мрежов трафик за всяка една от камерите;
  • Изключително голяма дължина на всяко едно от кабелните трасета.

Ем Би Вижън ви предлага богата палитра от HD-TVI видеонаблюдение, което да ви служи вярно години наред. Ние разполагаме с компетентни служители, притежаващи дългогодишен опит, които са в готовност да ви съветват при извършване на избор. Осигурете си спокойствие и надеждност, без да променяте цифрите в банковите си сметки.