Избери по цена
Избери по марка
Тип камера
Форма на корпуса
Нощен режим до
Обектив
Резолюция
Вид монтаж
Тип захранване
Монтаж на хард диск
Наличност

HD-TVI DVR рекордери

Покажи:
Подредба:

Несъмнено ключовият момент при изграждането на едно видеонаблюдение е видеорекордера. Днес всеки един от вас, който изпитва потребност да си закупи качествена и надеждна система за сигурност, би могъл да се възползва от страхотните предложения, които ще открие в онлайн магазина Ем Би Вижън. Ние ви осигуряваме почти неизчерпаемо разнообразие от HD-TVI DVR рекордери, които са в готовност да ви предложат свръх функционалност на високо технологично равнище.

Какво представляват HD-TVI DVR рекордерите?

Този тип устройство запазва записите от камерите за дълъг период от време. Друга негова функция е да осигурява извеждането на картината върху монитора, както и да архивира данните. Разбира се, ползите от този вид модул съвсем не се изчерпват до тук. Дългогодишният ни опит и компетенции, натрупани през годините, ни позволяват да ви дадем много важен съвет – проявявайте внимание и отношение при избора на HD-TVI DVR рекордери, защото те играе важна роля при изграждането на цялостната система за видеонаблюдение.

Какво е важно да знаем за HD-TVI DVR рекордерите?

HD-TVI е сравнително нова технология във видеонаблюдението, която позволява пренасяне на видеосигнал с мегапикселова резолюция по коаксиален кабел, който е на разстояние до 500 метра. Този вид системи не се нуждаят от конфигуриране на LAN мрежи. Единственото, което е необходимо за тях, е традиционна схема за свързване с коаксиален кабел BNC конектори, намиращи се между камерата и видеорекордера. Това позволява да се използват съществуващи вече коаксиални трасета.

Едно от нещата, с които HD-TVI камерите превъзхождат останалите, е че те позволяват наблюдение с мегапикселова резолюция без закъснение, без сложно конфигуриране и без накъсване. Този вид системи са едни от най-предпочитаните също, заради лесното монтиране, надеждност и интуитивност.

Защо да изберете Ем Би Вижън при покупка на HD-TVI DVR рекордери?

Редица са причините, подтикващи ви да изберете нашия онлайн магазин тогава, когато се нуждаете от качествено и сигурно решение за видеонаблюдение. На първо място ние осигуряваме на своите клиенти безплатна консултация по всяко време. Можем да ви съдействаме в разрешаването на най-сложните за вас казуси.

Осигурили сме ви почти неизчерпаемо разнообразие от HD-TVI DVR рекордери, които са в състояние да ви гарантират безкомпромисна надеждност. Възползвайте се от иновативните технологични изобретения и ще се уверите сами в тяхната функционалност. Ние знаем кое е най-добро за вас и ви го предлагаме на достъпни и конкурентно ниски цени. Направете правилния избор  и си осигурете спокойствие и сигурност.