Избери по цена
Избери по марка
Избери по категория
Тип камера
Форма на корпуса
Нощен режим до
Обектив
Резолюция
Вид монтаж
Тип захранване
Слот за карта памет
Wi-Fi модул
Микрофон
Наличност

IP видеонаблюдение

Покажи:
Подредба:

В онлайн магазина Ем Би Вижън ще се сблъскате с огромна палитра от IP камери за видеонаблюдение, които да ви осигурят спокойствие и надеждност за дълъг период от време. Нашата продуктова гама е прецизно селектирана, с цел задоволяване нуждите и предпочитанията дори на най-капризните клиенти. Имате възможността да закупите висококачествен продукт, достигащ до вас на конкурентно достъпни цени.

Какво представлява IP видеонаблюдението?

Отличителен белег при IP камерите е това, че сигналът, който излиза от тях, бива предварително цифровизиран. Той се предава по специални мрежови кабели FTP или UTP. Друго съществено при този вид видеонаблюдение е, че тяхната резолюция е в пъти по-висока, в сравнение с аналоговите камери. Тя бива измервана в мегапиксели.

За никого не е тайна, че едни от на-използваните камери в съвременния свят, са IP камерите. Разделителната способност при тях е между един и два мегапиксела. В случай, че нуждите са ви специфични, то бихте могли да се сдобиете с камера, която е с резолюция над 5 мегапиксела.

Потребителите изказват силното си предпочитание към IP видеонаблюдението. Това е възможно най-гъвкавата технология днес, осигуряваща на всеки безопасност и високо качество на записаното изображение. Предимствата и преимуществата на охранителните системи от този клас са твърде разнообразни и това предопределя избора на клиента.

Поради тази, и ред други причини, ние сме се постарали до вас да достига почти неизчерпаемо разнообразие, отговарящо на търсенето ви. Служителите в Ем Би Вижън са в готовност да ви съветват при извършване на избор на IP видеонаблюдение. Техните опит и компетенции са в състояние да разрешат най-сложните казуси, предлагайки ви перфектните решения, спрямо нуждите и предпочитанията.

Защо да изберем IP видеонаблюдение?

  • Дарява ви с изключително качество на изображението;
  • Възможност да бъде приспособено;
  • Свръх лесна интеграция с друг вид системи;
  • Интелигентност, в която сами ще се уверите;
  • Огромна икономичност.

Как клиентът да избере IP камера за видеонаблюдение?

Независимо какви са вашите предпочитания за камера, то вие несъмнено трябва да подходите изключително отговорно и да проявите не малка доза внимание при извършване на избора. Ние от Ем Би Вижън притежаваме не малко опит и компетенции, които използваме винаги, с цел осигуряване на оптимално правилно решение за вас и вашето търсене.  Ето и някой от основните неща, за които трябва да внимавате, когато избирате IP камера:

  • Съобразете се непременно с вида и мястото, където възнамерявате да монтирате закупената от нас система за видеонаблюдение;
  • Помислете внимателно до колко метра трябва да „вижда” в нощен режим камерата, която възнамерявате да инсталирате;
  • Изберете какъв да бъде обектива. Съществуват два варианта: фиксиран или варифокален;
  • Резолюцията на IP камерата – едно от най-важните неща, на които да обърнете внимание.

Възползвайте се от продуктовата гама в онлайн магазина Ем Би Вижън. Ние ви гарантираме, че ще останете изключително доволни от резолюцията на нашето IP видеонаблюдение. Осигуряваме ви най-доброто, появявало се някога на пазара.