Избери по цена
Избери по марка
Наличност

NVR (мрежови) рекордери

Покажи:
Подредба:

За да се чувстват клиентите ни удовлетворени от избора, който са направили, то ние от Ем Би Вижън се стремим да им осигуряваме достъп до висококачествени NVR рекордери, достигащи до тях на конкурентно достъпни цени. За нас качеството на продукта е в епицентъра на политиката ни. Поради тази причина и ред други, онлайн магазинът е селектирал прецизно цветна палитра от мрежови рекордери, сред които да направите своя избор.

Какво представляват мрежовите NVR (мрежови) рекордери?

Наясно сме, че голяма част от вас не притежават нужните познания и компетенции, относно системите за видеонаблюдение, аксесоарите към тях и всички останали модули, свързани с това технологично изобретение. Ето защо наша е отговорността да ви разкажем малко повече за същността на мрежовите рекордери. Вярваме, че благодарение на информацията, която сме ви подбрали внимателно, ще получите увереност да извършите качествен избор, от който да чувствате удовлетворение.

Колкото и да не ви се вярва точно тези NVR (мрежови) рекордери са основната част при изграждането на една система за видеонаблюдение, която е изградена с IP камера за наблюдение. Или казано по друг начин тези рекордери са 100 % заместител на видеосървърите, интегрирани в един обикновен компютър.

Твърде много са предимствата, до които ще се докоснете, закупувайки си мрежов рекордер от нашия онлайн магазин. Благодарение на тях се осигурява автономност на системата и цялостна независимост. Самата вградена операционна система доставя куп аналитични функции. Можете не само да проследявате случващото се в реално време, но също така да извършвате преглед на записите.

Какво е предназначението на NVR устройствата?

Обобщението, което ще направим от изписаното по-горе е следното: NVR устройствата служат за запис и възпроизвеждане на видео сигнал от IP камери. Най-често те взимат участие при изграждането на такъв тип системи (IP). Не са малко хората, използващи ги още като дублиращо записващо устройство. Това се случва предимно, когато записът трябва да бъде съхранен на няколко места.

Какви са основните параметри на мрежовите рекордери?

  • Брой видео канали, към които могат да се свържат мрежовите камери – тук от изключителна важност е да посочим, че не някой друг, а самият производител определя броя канали на дадено NVR устройство. Това зависи от броя на камери, които могат да бъдат свързани към него. Самият максимален брой камери, на свой ред, е зависим от резолюцията на използваните камери.
  • Капацитет на входящите мрежови видео – поток – един висок клас NVR устройства поддържат минимум 5Mb/s за всеки един от каналите. За едно устройство с четири канала, капацитетът на мрежовия поток следователно ще бъде 20Mb/s.

Тези и още много други са основните параметри при NVR (мрежови) рекордери. За да получите информацията, от която се нуждаете, то бихте могли да се възползвате от безплатната консултация, която ви предлагат членовете от нашия екип. Компетентния персонал, притежаващ не малко опит, е в готовност да ви предложи съдействие при разрешаването на най-сложните за вас казуси. Ем Би Вижън е с отворени врати за всеки свой клиент. Възползвайте се от нашите топ предложения за NVR (мрежови) рекордери и няма да съжалявате за направения избор. Ние ви осигуряваме перфектно съотношение между качество и цена, отговарящо изцяло на вашите предпочитания, нужди и търсения. Направете правилния избор.