4MP WiFi комплект за видеонаблюдение

4MP WiFi комплект за видеонаблюдение
Поръчай по телефона!

Свържи се с ЕМ БИ ВИЖЪН

Код на продукта: 4WIFI-pack
Наличност: В наличност
1 460,42 лв. Цена без ДДС: 1 217,02 лв.

Възможни варианти


Поръчай PoE switch:

Добави хард диск:
Кол-во: Купи

4MP WiFi комплект за видеонаблюдение с 4 камери, нощен режим до 30м

Комплектът съдържа:

 • 4бр 4MP IP Wi-Fi камера Hikvision DS-2CV2041G2-IDW, IR 30m
 • 1бр 4-канален NVR рекодер Hikvision DS-7104NI-Q1*

Допълнително от падащото меню до бутона "Поръчай" може да изберете:

 • 6 или 10 порта PoE мрежови комутатор
 • Хард диск за мрежовият рекордер

Технически характеристики на 4MP IP Wi-Fi камера Hikvision DS-2CD2041G1-IDW1, IR 30m

 • Безжична корпусна IP камера Ден/Нощ с вградено IR осветление с обхват до 30 м
 • 4.0 Мегапиксела (2560x1440@20 кад/сек)
 • 1/3'' Progressive Scan CMOS сензор
 • 0.028 Lux (0 Lux IR on)
 • фиксиран обектив 4 мм (хоризонтален ъгъл 75°)
 • механичен IR филтър
 • DWDR; 3D DNR шумов филтър
 • H.265+/H.265/H.264+/H.264/ MJPEG dual stream компресия
 • вграден микрофон
 • privacy mask; ROI
 • слот за micro SDXC карта (до 128GB)
 • Wi-Fi IEEE802.11b/g/n
 • обхват на работа до 50 м при пряка видимост
 • за външен монтаж (IP66) -30~60C
 • 12Vdc/6W

*опция за монт. основа: DS-1280ZJ-S

Технически характеристики на 4-канален NVR рекодер Hikvision DS-7104NI-Q1

 • 4-канален мрежов рекордер/сървър
 • поддържа 4 IP камери
 • входящ капацитет: 40Mbps/изходящ: 60Mbps
 • компресия H.265/H.264+/H.264/MPEG4;
 • резолюция на запис до 4 MPx
 • визуализация: до 4x1080p/2x4Mpx камери
 • до 1хSATA твърд диск (до 6ТВ/диск)
 • 1 аудио изход
 • 2 USB порта
 • 100Mbit LAN
 • видеоизходи: HDMI/VGA (1080p)
 • поддръжка на ONVIF IP камери
 • преглед и управление през Internet PC/мобилен телефон (iOS/Android) с безплатен CMS софтуер iVMS-4200/iVMS-4500
 • P2P (HikCloud)
 • управлeние с мишка
 • графично меню на Български език
 • без HDD
 • 12Vdc/18W
 • размери: 200х205х48 mm

*При липса на наличност или промяна на номера на модела от страна на производител същият се заменя с аналогичен като параметри и цена на описаният в офертата

Повишете сигурността и защитете собствеността си с комплект NVR на Hikvision. Това цялостно решение за наблюдение включва 4 Wi-Fi камери Hikvision DS-2CV2041G2-IDW(D) и 1 мощен NVR Hikvision DS-7104NI-Q1(C). Проектиран за удобство, лесна инсталация и високоефективно наблюдение, комплектът е идеален за частни и малки предприятия.

Лесен за инсталиране комплект за наблюдение на дома и малкия бизнес

Създаването на мощна система за наблюдение никога не е било по-лесно с комплекта NVR на Hikvision. Този комплект включва 4 Wi-Fi камери и елиминира необходимостта от обширно окабеляване за бърза и лесна инсталация. Просто свържете камерите към съществуващата си Wi-Fi мрежа и ги сдвоете с NVR за безпроблемна интеграция. Система от NVR камери с налична Wi-Fi

Ние разбираме важността на достъпната цена, без да жертваме качеството. Комплектите NVR на Hikvision предлагат достъпно решение, което няма да разори банката. С опциите за Wi-Fi можете да спестите от разходите за инсталиране, като същевременно се наслаждавате на предимствата на надеждна и високопроизводителна система от камери.

Комплект за безжично наблюдение на открито с NVR

Комплектите с NVR на Hikvision са подходящи за наблюдение на закрито и на открито. Устойчивата на атмосферни влияния конструкция на камерата DS-2CV2041G2-IDW(D) осигурява наблюдение през всички сезони, независимо дали е слънчево или дъждовно. Насладете се на гъвкавостта да поставяте камери на стратегически места на открито, за да защитите лесно имуществото си. Пакет за HD наблюдение за малкия бизнес

Малките предприятия се нуждаят от цялостни решения за сигурност, за да защитят активите си. Комплектите NVR на Hikvision осигуряват HD наблюдение с рязко качество на картината. Разделителната способност на камерата DS-2CV2041G2-IDW(D) от 4 мегапиксела осигурява подробна информация, което ви позволява да улавяте важни детайли за ефективно наблюдение и разследване на инциденти.

Комплект за домашна сигурност "Направи си сам" с Wi-Fi камера

Сигурността на дома е основен приоритет на всеки човек. С комплекта NVR на Hikvision можете да поемете контрола върху сигурността на дома си със собствените си ръце. Wi-Fi камерите предлагат гъвкавост при разполагането на камерите, така че да можете да покриете всички ключови зони на дома си. Наблюдавайте имота си в реално време и получавайте незабавни известия на мобилното си устройство при засичане на движение.

Пълен комплект безжични NVR устройства за дистанционно наблюдение

Останете свързани и контролирайте отвсякъде с комплекта NVR на Hikvision. NVR поддържа отдалечен достъп, така че можете да наблюдавате имота си от смартфона или таблета си чрез мобилното приложение Hik-Connect. Гледайте предавания на живо, възпроизвеждайте записани видеоклипове и лесно управлявайте системата си, дори когато отсъствате. Комплект IP камери с висока разделителна способност за повишена сигурност

Когато става въпрос за сигурност, яснотата е от първостепенно значение. Комплектът NVR на Hikvision осигурява наблюдение с висока разделителна способност с помощта на 4-мегапикселова камера DS-2CV2041G2-IDW(D). Насладете се на подобрена видимост и детайлност на видеоклиповете си и се уверете, че нищо не е пропуснато.

Комплект за наблюдение с професионално качество с NVR и Wi-Fi камера

За тези, които изискват сигурност от професионално ниво, комплектът NVR на Hikvision надминава очакванията. NVR DS-7104NI-Q1(C) предлага усъвършенствани характеристики и функции за надеждна работа и безпроблемна интеграция с Wi-Fi камери. Уверете се, че разполагате със силна, професионална система за контрол на качеството. Комплект външни камери Plug and Play със запис на NVR

Опростете настройката на наблюдението с функционалността Plug-and-Play на комплектите с NVR със запис на Hikvision. Камерите и NVR устройствата са предварително конфигурирани за лесен монтаж и безпроблемна интеграция. С функцията за запис на NVR можете лесно да се наслаждавате на непрекъснат, планиран или задействан от движение запис.

Безжичен комплект NVR за лесна инсталация и наблюдение

Отминаха дните на сложните и отнемащи време инсталации. Комплектите NVR на Hikvision предлагат безжична свързаност за лесна настройка и наблюдение. Кажете сбогом на ограниченията на Ethernet порта и дължината на кабела. Инсталирайте камерите без усилие и се насладете на свободата на безжичното наблюдение.

Комплект за домашно наблюдение с достъп до мобилно приложение

Контролирайте сигурността на дома си от дланта на ръката си. Мобилното приложение Hik-Connect ви дава удобен достъп до вашата система за наблюдение по всяко време и навсякъде. Останете свързани и получавайте известия в реално време, за да знаете винаги какво се случва у дома. Комплект IP камери с функция за разпознаване на движение и запис на събития

Откривайте и реагирайте на потенциални заплахи за сигурността с функциите за откриване на движение на комплекта NVR на Hikvision. Камерата DS-2CV2041G2-IDW(D) е оборудвана с вграден сензор за движение, който задейства аларма в реално време и запис на събития при засичане на движение. Заснемайте всеки критичен момент и следете имота си.

Независимо от метеорологичните условия, комплектите NVR на Hikvision могат да издържат на времето и вятъра. Камерата DS-2CV2041G2-IDW(D) е устойчива на атмосферни влияния, за да гарантира надеждна работа в различни външни условия. Наблюдавайте имота си през цялата година, независимо от дъжд, сняг или екстремни температури.

С комплекта Hikvision NVR инвестирате не само в система за наблюдение, но и в предимствата на марката Hikvision:

Лидер в индустрията: Hikvision е световно признат лидер в областта на видеонаблюдението и се ползва с доверието на глобалните клиенти заради своите усъвършенствани технологии и иновативни решения. Цялостно продуктово портфолио: Hikvision предлага цялостни продукти за сигурност, за да гарантира, че можете да намерите идеалното решение, което отговаря на вашите специфични нужди.

Усъвършенствани технологии: Hikvision е в челните редици на технологичния напредък и включва в своите продукти най-новите функции, като например изображения с висока разделителна способност, интелигентни анализи и лицево разпознаване. Висококачествено видеонаблюдение: Hikvision е известна с това, че предоставя висококачествени решения за видеонаблюдение с отлична яснота на изображението и видеото, които позволяват ефективно наблюдение и разследване.

Мащабируемост и гъвкавост: Продуктите на Hikvision са мащабируеми и гъвкави, за да се адаптират към различни приложения и среди, независимо дали става въпрос за малка жилищна инсталация или за инсталация в голямо предприятие. Лесна интеграция: Продуктите на Hikvision са проектирани с оглед на отворените стандарти и оперативната съвместимост, което гарантира безпроблемна интеграция с други системи за сигурност и устройства на трети страни за създаване на единно решение за управление на сигурността.

Удобен за потребителя интерфейс: Hikvision поставя потребителското преживяване на първо място и осигурява интуитивен и лесен за използване интерфейс, който позволява на потребителите от всички нива да навигират и управляват системите за сигурност лесно и ефективно. Надеждност и дълготрайност: Продуктите на Hikvision преминават през строги тестове и мерки за контрол на качеството, за да се гарантира дългосрочна производителност и стабилност дори при трудни условия на околната среда.

Глобална мрежа за поддръжка: Hikvision е създала глобална мрежа за поддръжка, за да осигури изчерпателна документация, онлайн ресурси, програми за обучение и специализиран екип за обслужване на клиенти, който да осигури навременна помощ и техническа поддръжка. Конкурентни цени: Въпреки че е лидер в бранша, Hikvision смята, че продуктите й са на конкурентни цени, което прави усъвършенстваните решения за сигурност достъпни за широк кръг клиенти.

Изберете комплекта NVR на Hikvision за цялостно, лесно за инсталиране и високоефективно решение за наблюдение. Осигурете си спокойствие, знаейки, че имуществото ви е защитено с най-новите технологии и надеждността на доверен лидер в бранша. Инвестирайте в Hikvision, инвестирайте във вашата сигурност.

Комплекти
Система с:4 камери
ВидWi-Fi IP
Резолюция4MP
МонтажВъншен / Вътрешен
ПакетажТехника
Няма отзиви за този продукт.
Напишете отзив
Вашето име:


Вашият отзив:Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:Поръчай за секунди!
Направете бърза поръчка като оставите само вашето име и телефон. Наш оператор ще се свърже с вас.

4MP WiFi комплект за видеонаблюдение × 1 бр.

  Общо: 1 460,42 лв.