Изчисти филтъра
Избери по цена
Избери по марка
Тип камера
Форма на корпуса
Нощен режим до
Обектив
Резолюция
Вид монтаж
Тип захранване
Слот за карта памет
Микрофон
PoC - захранване по коаксиал

Куполни камери

Покажи:
Подредба:
2MP куполна камера 4-в-1 Hikvision DS-2CE76D0T-ITMF
80,03 лв. Без данък: 66,69 лв.
Купи
Добави в "Желани"
Добави за сравняване
5MP камера 4-в-1 HiLook by Hikvision THC-B150-P
71,35 лв. Без данък: 59,45 лв.
Купи
Добави в "Желани"
Добави за сравняване
2MP куполна камера 4-в-1 HiLook by Hikvision THC-B120-PC
44,58 лв. Без данък: 37,15 лв.
Купи
Добави в "Желани"
Добави за сравняване
2MP куполна камера 4-в-1 HiLook by Hikvision THC-T120
44,58 лв. Без данък: 37,15 лв.
Купи
Добави в "Желани"
Добави за сравняване
5MP куполна камера 4-в-1 HiLook by Hikvision THC-T150-P
71,35 лв. Без данък: 59,45 лв.
Купи
Добави в "Желани"
Добави за сравняване
4MP куполна IP камера Hikvision DS-2CD2343G2-IU EXIR IR до 30m
369,09 лв. Без данък: 307,57 лв.
Купи
Добави в "Желани"
Добави за сравняване
6MP куполна IP камера Hikvision DS-2CD2363G2-IU EXIR IR до 30m
389,10 лв. Без данък: 324,25 лв.
Купи
Добави в "Желани"
Добави за сравняване
2MP куполна камера 4-в-1 Hikvision DS-2CE56D0T-IRMF, IR до 20м
69,11 лв. Без данък: 57,60 лв.
Купи
Добави в "Желани"
Добави за сравняване
2MP HD-TVI куполна камера Hikvision DS-2CE56D8T-ITME, 2.8мм, PoC
131,18 лв. Без данък: 109,32 лв.
Купи
Добави в "Желани"
Добави за сравняване
Мини камера шпионка за врата с дисплей CV-DV112
173,42 лв. Без данък: 144,52 лв.
Купи
Добави в "Желани"
Добави за сравняване
Куполни камери

Онези от вас, които се нуждаят от осигуряването на охрана на обществен обект, то нашият съвет е да се насочат към иновативните и всепризнати куполни камери. Те са най-подходящото решение, отговарящо на подобен тип търсения. Най-често можете да ги видите по обществени сгради като банки, болнични заведения, офис сгради, супермаркети и други. На подобни места те са в състояние да осигурят максимална надеждност.

Куполните камери за видеонаблюдение са предпоставка за стопроцентова сигурност, дори и в напрегнати ситуации. Ние от Ем Би Вижън сме ви селектирали множество системи, от които да се възползвате. Сред тях ще откриете куполни камери за вътрешен монтаж, за видеонаблюдение, за външен монтаж, вандалоустойчиви, управляеми, аналогови.

Къде и защо се използват т.нар. куполни камери?

Както и сами се досещате, най-разпространено е използването им при вътрешен монтаж. Знаете ли от къде произлиза наименованието на това високотехнологично решение? Формата им наподобява купол и от там те биват наричани по този начин.

Ако сте част от хората, нуждаещи се от ефективна система за сигурност, то ние ви предлагаме да се възползвате от този вид изобретения. Камерите са надеждни и трудно могат да бъдат различими от интериора. Дизайнът е онзи допълнителен плюс, за който мечтаете. Изработват се от устойчиви и здрави материали, така че вандалските актове да не представляват сериозна заплаха за устройствата.

Не малка част от моделите са модернизирани до такава степен, че ви предлагат нощно заснемане и то в перфектно качество на образа. Това се дължи на използването на IR модул. Както вече казахме, ние от Ем Би Вижън сме в готовност да реализираме вашите идеи, съобразно индивидуалните ви предпочитания и желания.

Здравият метален корпус на съвременните устройства за сигурност предпазват камерите от климатичните влияния, като влага, дъжд, сняг, студ, промени в температурите. Няколко са видовете камери, които ще откриете в онлайн магазина Ем Би Вижън. Ето какви са те:

  • стандартна куполна камера;
  • с инфрачервени осветителни компоненти;
  • вандалоустойчива;
  • с подобрени IR осветителни компоненти.

За вътрешен монтаж се препоръчва и използва най-вече стандартната система. Голяма част от потребителите у нас, а и по целия свят се доверяват безрезервно на този тип видео охрана. Разбира се, в случая става въпрос за традиционни дневни условия. Монтира се лесно и бързо и не изисква да притежавате кой знае какви познания в областта.

Ако помещението, което желаете да охранявате, е с по-ниска осветеност, то ние ви препоръчваме да се доверите на стандартна куполна камера с инфрачервени осветителни компоненти. Така ще можете ясно да разграничавате и разпознавате заснетата картина.

За дневно наблюдение са най-подходящи вандалоустойчивите технологии. Ако заложите на такива, които са с подобрени IR осветителни компоненти, то значи сте направили възможно най-правилния избор. Подходящо решение са за места, достъпни за всеки. Могат да записват, дори и през нощта.

В случай, че имате някакви конкретни запитвания, то не се колебайте да се свържете с нас. В готовност сме да ви съветваме, така че най-сложният казус да остане изцяло в миналото.