Изчисти филтъра
Избери по цена
Избери по марка

Видео балуни

Покажи:
Подредба:
Видео конвертор за пренос по оптично влакно на видео
312,23 лв. Без данък: 260,19 лв.
Купи
Добави в "Желани"
Добави за сравняване
Комплект видео балуни
12,06 лв. Без данък: 10,05 лв.
На база 3 отзива.
Купи
Добави в "Желани"
Добави за сравняване
Активен балун-трансформатор приемник
30,25 лв. Без данък: 25,21 лв.
Купи
Добави в "Желани"
Добави за сравняване
4-канален видео балун трансформатор
44,48 лв. Без данък: 37,06 лв.
Купи
Добави в "Желани"
Добави за сравняване
Комплект балун трансформатор за пренос по FTP/UTP кабел
12,09 лв. Без данък: 10,07 лв.
Купи
Добави в "Желани"
Добави за сравняване
Видео балуни

Изграждането на видеонаблюдение е не малко сложен процес, изискващ знания, опит и компетенции, които да бъдат прилагани в конкретния момент. При по-мащабните системи за сигурност, в които камерите се намират на огромно разстояние една от друга, съществува сериозна опасност от това  да се получи влошаване в предаването на изображението и звука, както и цялостната им загуба. Поради тази причина ние от Ем Би Вижън ви предлагаме разнообразна палитра от видео балуни, чието присъствие в подобни ситуации, е строго препоръчително.

Какво представляват видео балуните?

Тези устройва са специфични сами по себе си. Най-общо казано те компенсират разликата в съпротивленията на самите проводници и дават позволението си за транслиране на цветните изображения до 240 метра и до 300 метра на черно бял образ. По принцип показателите, които ви посочваме, са присъщи за пасивните модули.

Не е нужно да осигурявате някакъв вид допълнително захранване, като по този начин имате възможността не само да опростите значително инсталацията, но и да спестите време и средства за захранване. Другият вид модули са активните,както може би и сами вече се досещате. Те, на свой ред, изискват това захранване, за което говорихме, но в замяна на това разширяват обхвата на разстоянието до 3000 метра. Звучи страхотно, нали?

В случай, че дължината на трасето е повече от 50 метра, то бъдете наясно с това, че устройствата, наречени видео балуни, са задължителни. За онези от вас, на които им предстои изграждане на система за сигурност, съветът ни е да се обърнат към компетентните консултанти от Ем Би Вижън, които несъмнено ще им предложат оптимално най-добрия вариант трансформатор балун, отговарящ за конкретния случай.

Какво трябва да знаем при избора на видео балуни?

За да се превърнете в собственик на висококачествен балун, който да върши перфектна работа за конкретния случай, то първото нещо, на което да обърнете внимание, е разстоянието между отделните компоненти. Задължително правило е избрания от вас балун да умее да поддържа наличните дължини на проводниците.

Вече в зависимост от обхватността сами ще можете да прецените дали да закупите активен или пасивен аксесоар. Задължително попитайте обслужващия ни персонал дали каква е картината, която ще се изисква – цветна или черно бяла. Това, най-общо казано, са нещата, с които трябва да бъдете наясно, когато преминавате към търсене на подходящ за охранителната ви система аксесоар.

Защо да изберем Ем Би Вижън?

Редица са причините, подтикващи ви да изберете нашия онлайн магазин като място, от където да се снабдите с всичко необходимо за вашето видеонаблюдение. Ето и някой от тях:

  • В състояние сме да ви предложим консултации, които са напълно безплатни;
  • За максимални кратки срокове ние ще изградим вашата инсталация и ще подберем правилните за нея продукти;
  • Перфектно съотношение между качество и цена, от което да се възползвате;
  • Бърза доставка и обслужване на територията на цялата страна.

Покупката на видео балун от онлайн магазина Ем БИ Вижън е вашето правилно решение. Очакваме ви!