Изчисти филтъра
Избери по цена
Избери по марка

Гръм защити

Покажи:
Подредба:
Гръм защита по LAN за IP камери
22,18 лв. Без данък: 18,48 лв.
Купи
Добави в "Желани"
Добави за сравняване
BNC гръм-защита за коаксиал
16,12 лв. Без данък: 13,44 лв.
Купи
Добави в "Желани"
Добави за сравняване
Гръм защити

Всеки един от вас, който се превърне в собственик на система за видеонаблюдение, се стреми към това да удължи максимално експлоатационния й период. За целта, разбира се, е необходимо да осигурите на вашето видеонаблюдение 100% ва защита от токови удари или пренапрежение. Това ще запази инсталацията от редица повреди или прекъсвания. Не си мислете, че вие сте застраховани и това никога не би ви се случило. Ние от Ем Би Вижън ви съветваме да вземете предварителни мерки, закупувайки си гръм защита. От този момент нататък автоматично преставате да мислите за този род повреди. Гарантираме ви, че те няма да сполетят вашата система.

Какви видове гръм защити съществуват?

За да бъдем максимално полезни на онези от вас, които не притежават никакви знания и компетенции относно системите за видеонаблюдение, както и използваните за тях аксесоари, то ние сме се постарали достатъчно аргументирано да им представим следната информация. Важно е да се запознаете с нея, преди да преминете към покупката на гръм защита.

Гръм защитите се разделят на два основни типа: по линия на видеосигнала и по линия на захранването. Първият тип защита се нарича още пасивен. Той предпазва самата система от повреда по коаксиалния кабел. Вторият ти, както може би се досещате, е активният. За разлика от пасивния, той осигурява пълноценно функциониране на захранващия блок. Когато избирате гръм защита, то не забравяйте да отделите нужното внимание, относно вида на тока и напрежението. Различните продукти работят по различен начин. Ще срещнете такива, работещи на постоянен ток, други на променлив, а трети – поддържащи и двата.

Как работят?

Тук вече любопитството у потребителя надделява и той бърза да разбере как всъщност работят предлаганите от нас гръм защити. Когато има въздействие на високо волтови импулсни напрежения, защитата, която съществува, извършва автоматично прекъсване към компонентите, които биват захранвани. Тя възстановява самостоятелно техния работен режим, след като напрежението бъде нормализирано. За да можете да се наслаждавате на максимални резултати, то ние от Ем Би Вижън ви съветваме устройствата ви да бъдат сигнално заземени.

Защо е нужно да си закупим гръм защита?

Още в самото начало ние изложихме най-важната причина, поради която съветваме всички наши клиенти да се снабдят с такъв тип устройство. За да живеете спокойно и да не се страхувате, че инвестираните средства във видеонаблюдение могат да се окажат съвсем на вятъра, то не пропускайте да осигурите защита на своята система.

Надеждната среда, където ще бъде поставено видеонаблюдението, не е по-малко важен фактор. Затова и ние предлагаме допълнителни предпазители, гарантиращи още по-голяма сигурност. Някой от вас решават да си спестят средствата и да не закупуват гръм защита. Това обаче в никакъв случай не би могло да се определи като разумен и прагматичен избор. Имайте предвид, че веднъж изгоряла, смяната на отделните части и самата ремонтна дейност на видео системата ще ви струва в пъти по-скъпа.

Изберете Ем Би Вижън като място, от където да се закупите гръм защита и ви гарантираме, че ще се наслаждавате на дълъг експлоатационен период.