HD-TVI комплект за видеонаблюдение с 4 камери Hikvision

HD-TVI комплект за видеонаблюдение с 4 камери Hikvision
Поръчай по телефона!

Свържи се с ЕМ БИ ВИЖЪН

Код на продукта: HDTVI_bullet_pack
Наличност: Изчерпан
338,35 лв. Цена без ДДС: 281,96 лв.

Възможни варианти


Добави хард диск:

Кол-во: Купи

HD-TVI комплект за видеонаблюдение с 4 камери Hikvision е изключително надеждна система за видеонаблюдение, която несъмнено ще ви дари с нужните сигурност и спокойствие. Ние ви предлагаме единствено висококачествени и доказали се системи за сигурност, които са продукт на световноизвестни марки. Това, до известна степен, е предпоставка за тяхната дълга експлоатация. Инвестирайте в готовия комплект, който не изисква от вас да притежавате познания и компетенции сами да подбирате отделните модули. В случай, че имате някакви въпроси, то нашите консултанти са на разположение по всяко едно време.

Какво съдържа готовият комплект с 4 камери Hikvision?

Комплектът, на първо място, се отличава с изключителна прецизност и надеждност. Тестван многократно, той е в състояние да отговори пълноценно на вашето търсене. Ето какво е неговото съдържание:

 • 4броя 1MPix HDTVI Turbo HD булет камери Hikvision DS-2CE16C0T-IRF;
 • 1брой сплитер (разклонител) 1 към 4 за захранване;
 • 1брой захранващ адаптер за камери 12V, 2A;
 • 1брой Turbo HD DVR рекордер Turbo HD Hikvision DS-7104HGHI-F1(S).

Какво знаем за марката Hikvision?

Кои са Hikvision?За никого не е тайна, че Hikvision са изградени до съвършенство лидери на пазара за техника, системи за видеонаблюдение и предназначените за тях модули. Компанията е в готовност да предложи на своите клиенти разнообразен клас произведения на изкуството. Именно поради тази причина ние прецизно сме ви селектирали както продукти от по-нисък клас, така и от средно ниво и, разбира се, шедьоври, изцяло предназначени за професионална употреба. Тази марка лесно се разпознава в цял свят, тъй като тя има практиката да произвежда единствено висок клас системи за видеонаблюдение, в направата на които участват устойчиви и издръжливи материали.

Hikvision е онази марка на пазара, която перфектно е съумяла да съчетае качеството и цената, така че всички продукти да бъдат достъпни до масовия потребител.

Предимствата на тази технология са няколко:

Turbo HD, HD-TVI системи за видеонаблюдениеТехнология HD-TVI ( High Definition Transport Video Interface) позволява пренос на видеосигнал с мегапикселова резолюция (720p/1080p) по стандартен коаксиален кабел на максимално разстояние до 500 м. HD-TVI системите за видеонаблюдение използват схема на свързване, като стандартна система за аналогово видеонаблюдение. HD-TVI позволява пренос на видеосигнал с мегапикселова резолюция- 1080p и 720p, с до 30 кадъра в секунда, което е трудно постижимо с други HD технологии.

При подноваване на съществуваща аналогова система лесно и бързо се подменят само аналоговите камери и DVR-и с TVI такива, което не изисква специални познания и не оскъпява допълнително системата.

Предимства на HD резолюцията

Приложение на продукта:Приложение на HD-TVI камера за видеонаблюдение

Продуктът, който ние от Ем Би Вижън ви предлагаме, принадлежи изцяло на новото поколение. Тази камера поддържа едни от най-новите стандарти при аналоговите произведения. Трудно би било да опишем всяко едно от предимствата на този вид готов комплект, който е намерил място в онлайн магазина ни. Ето и някой от най-важните, за които е добре да сте наясно, преди да извършите самата покупка:

 • Turbo HD, HD-TVI системи за видеонаблюдение технология HD-TVI притежават едно отличително качество. Тези системи позволяват да бъде извършван пренос на видеосигнал с мегапикселова резолюция (720p/1080p), като своевременно използвате стандартен коаксиален кабел. Максималното разстояние е до 500 метра;
 • Тази технология използва схема на свързване, подобна на системата за аналоговото видеонаблюдение;
 • Позволява се пренасяне на видеосигнал с 30 кадъра в секунда – това е истински феномен при системите за видеонаблюдение, тъй като голяма част от тях не са в състояние да го постигнат;

В случай, че желаете да подновите старата си аналогова система, то несъмнено няма да се оскъпи значително. Процедурата е изключително лесна и бърза.

С подробните характеристики на Turbo HD, HD-TVI камера Hikvision DS-2CE16C2T-IR можете да се запознаете като свалите напълно безплатно от тук:

Подробни характеристики на Turbo HD Hikvision HD-TVI камера

Приложение за мобилни телефони Android и Apple, както и софтуера за достъп през стационарен компютър и лаптоп за системите за видеонаблюдение Hikvision можете да свалите от тук:

Приложение за видеонаблюдение през мобилни телефони AndroidВидеонаблюдение през мобилни телефони Apple, iPhoneСофтуер Hikvision за видеонаблюдение през компютър и лаптоп

Кратка видео демонстрация на Turbo HD, HD-TVI камера Hikvision DS-2CE16C2T-IR:

Характеристики на Turbo HD DVR рекордер Turbo HD Hikvision DS-7104HGHI-F1(S):

 • 4-канален хибриден HD-TVI цифров рекордер
 • поддържа 4 HD-TVI или аналогови камери (свободно избираемо)
 • компресия H.264
 • резолюция до 720p (1280x720)
 • скорост на запис (общо): 100 кад/сек@720p
 • 1 SATA HDD (до 4ТВ/диск)
 • 1 аудио вход/1 изход
 • 2 USB порта
 • 100Mbit LAN
 • HDMI/VGA изходи
 • графично меню
 • CMS софтуер iVMS-4200
 • мобилен клиент iVMS-4500 (iOS/Android/WinMobile)
 • USB мишка
 • без HDD

Кратки демо клипове за това как да настройте DVR / NVR Hikvision и рутер TP-Link за отдалечен достъп до система за видеонаблюдение. Във вторият клип можете да научите повече за DDNS настройките на DVR / NVR от марката Hikvision.

Кратко видео представяне на Cloud базираните услуги на марката Hikvision:

Ем Би Вижън има за цел да отговаря максимално точно на търсенията на своите клиенти. В епицентъра на нашата политика заляга стремежът да изграждаме трайни и коректни взаимоотношения с клиентите. Днес ние гордо заявяваме, че сме се превърнали в едно огромно семейство. Ако искате да бъдете част от него, то побързайте да си осигурите изключително висок клас продукт с безкомпромисна надеждност, наречен HD-TVI комплект за видеонаблюдение с 4 камери Hikvision.

Комплекти
Система с:4 камери
ВидHD-TVI
РезолюцияHD (720p)
МонтажВъншен / Вътрешен
ПакетажТехника
на
5 ( 5 / 5 )
Много добър комплект за цената. Камерите предават чудесно. DVR се настройва лесно особена за отдалечено гледане.
на
5 ( 5 / 5 )
Отлична цена
на
4 ( 4 / 5 )
HD-TVI комплект за видеонаблюдение с 4 камери Hikvision се оказа много по-добър продукт от очакванията ми
на
5 ( 5 / 5 )
MERSIIIIIIIIIIII
Напишете отзив
Вашето име:


Вашият отзив:Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: