Мрежови (NVR) рекордер Hikvision за 8 IP камери DS-7608NI-Q1

Мрежови (NVR) рекордер Hikvision за 8 IP камери DS-7608NI-Q1
Поръчай по телефона!

Свържи се с ЕМ БИ ВИЖЪН

Код на продукта: DS-7608NI-Q1
Наличност: Изчерпан
209,00 лв. Цена без ДДС: 174,17 лв.

Възможни варианти


Добави хард диск:

Кол-во: Купи

Днес необходимостта от система за видеонаблюдение се оказва далеч по-осезаема в сравнение с близкото минало. За разлика от отминалите дни, хората в модерното време стават жертва на все повече кражби, нападения и грабежи. Предполага се,ч е наличието на охранителна система би повлияло всичко това драстично да намалее.

Наблюдаваме как едни от световните лидери на пазара, които произвеждат камери и компоненти, като Hikvision и Dahua, успяват да наложат перфектно балансирано съотношение качество/цена, от което всички потребители да се възползват. Или казано по друг начин, днес имате възможността да промените и защитите живота и семействата си, без да се налага да нанасяте сериозни корекции върху банковите си сметки.

Днес на вашето внимание предлагаме Мрежови (NVR) рекордер Hikvision за 8 IP камери DS-7608NI-Q1. Това устройство е иновативно и успява да ви предложи функции, за които дори не сте и подозирали. Ето и някой от основните му специфики и характеристики:

 • 8-канален мрежов рекордер/сървър
 • поддържа 8 IP камери
 • входящ капацитет: 80Mbps/изходящ: 80Mbps
 • компресия H.265/H.264+/H.264/MPEG4
 • резолюция на запис до 8 MP
 • визуализация: до 4x1080p/1x4K камери
 • 1хSATA твърд диск (до 6ТВ/диск)
 • 1 аудио изход
 • 2 USB порта
 • 1Gbit LAN
 • HDMI + VGA  мониторни изходи (HDMI: до 4K, VGA: до 1080р)
 • поддръжка на ONVIF IP камери
 • преглед и управление през Internet PC/мобилен телефон (iOS/Android) с безплатен CMS софтуер iVMS-4200/Hik-Connect; P2P (HikCloud)
 • управлeние с мишка
 • графично меню на Български език
 • без HDD
 • 12Vаc/10W
 • размери 315х240х48 mm

Какво представлява Мрежови (NVR) рекордер Hikvision за 8 IP камери DS-7608NI-Q1?

Покупката на тази система е възможно най-добрата инвестиция която някога сте правили. Доверете ни се и няма да съжалявате за направения избор.

Какво е NVR рекордер или мрежови рекордер?

NVR Рекордерите или Мрежовите рекордери са основна част от една система за видеонаблюдение, изградена с IP камери за видеонаблюдение. Те заместват видеосървърите, функциониращи върху обикновени компютри. Предимствата от използването на NVR мрежови рекордери са много. Те осигуряват независимост и автономност на системата, а вградената операционна система предоставя множестов аналитични функции, освен извършването на запис, неговия преглед и визуализиране на случващото се в реално време. Мрежовите рекордери могат да засичат движение, да известяват при алармени събития, а някои модели от по-високия клас могат да броят влизащи и излизащи обекти, да водят регистър на номерата на автомобили, да алармират при преминаването на определена граница и др. HikvisionDS-7608NI-E1/Aможе да записва до 4 броя IP камери. Защо е толкова важно и силно препоръчително NVR рекордер/мрежови рекордер, които купуваме да е от същата марка като IP камерите?

Не са малко моделите IP камери, които имат специфични функции като например моторизиран варифокален обектив, следене на зони, управление (при PTZ камери), които могат да бъдат управлявани и достъпвани директно през настройките на NVR рекордер/мрежови рекордер. В случай, че камерите и рекордера са от различни марки е напълно вероятно тези функции да не са достъпни или дори да не могат да бъдат ползвани.
Всяка компания производител (в най-честите случай) има на всеки свой модел поне две модификации на NVR рекордер/мрежови рекордер - една нормална и една с PoE захранване. Ако приемем, че сме закупили камери, които не поддържат PoE стандарт обаче, то би било напълно безсмислено да поръчаме NVR рекордер/мрежови рекордер с PoE изходи, нали? Кои са Hikvision?

Приложение за мобилни телефони Android и Apple, както и софтуера за достъп през стационарен компютър и лаптоп за системите за видеонаблюдение Hikvision можете да свалите от тук:

Приложение за видеонаблюдение през мобилни телефони AndroidВидеонаблюдение през мобилни телефони Apple, iPhoneСофтуер Hikvision за видеонаблюдение през компютър и лаптопПодробни характеристики на 16-канален NVR рекордер Hikvision

Кратки демо клипове за това как да настройте DVR / NVR Hikvision и рутер TP-Link за отдалечен достъп до система за видеонаблюдение. Във вторият клип можете да научите повече за DDNS настройките на DVR / NVR от марката Hikvision.

Кратко видео представяне на Cloud базираните услуги на марката Hikvision:

Ако притежавате камери от друга марка ви препоръчваме да се уверите, че поддържат Onvif стандарт на свързване. Какво означава Onvif? Какво е Onvif съвместимост?Съкращението ONVIF идва от "Open Network Video Interface Forum" и е глобален отворен стандарт за свързване на мрежови видео устройства, с които се цели да се ускори приемането на мрежовото видеонаблюдение на охранителния пазар. Основан е на 25 ноември 2008 г. от Axis Communications, Bosch Security Systems и Sony. Целта на ONVIF е да улесни разработването и използването на глобален отворен стандарт за интерфейса на мрежовите видео устройства. Спецификацията ONVIF осигурява оперативна съвместимост между мрежови видео устройства, независимо от производителя. Той улеснява крайните потребители, интегратори, консултанти и производители с възможностите, които предлага мрежовото видеонаблюдение.
NVR рекордери
Брой канали8
Макс. резолюция до8MP
Брой HDD1
КомпресияH.265/H.264+/H.264/MPEG4
Няма отзиви за този продукт.
Напишете отзив
Вашето име:


Вашият отзив:Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: