Изчисти филтъра
Избери по цена
Избери по марка

Видеорегистратори

Покажи:
Подредба:
Камера за кола Yi, 165 градуса, Full HD видеорегистратор
209,41 лв. Без данък: 174,50 лв.
Купи
Добави в "Желани"
Добави за сравняване
Видеорегистратор (камера) за кола
50,45 лв. Без данък: 42,04 лв.
На база 3 отзива.
Купи
Добави в "Желани"
Добави за сравняване

Ние от Ем Би Вижън ви предлагаме изключително разнообразни продукти, които се характеризират с нечувани до момента функции. Имате възможност да си осигурите спокойствие и комфорт по време на шофиране, благодарение на видеорегистраторите за кола, които ще откриете в тази категория. Те не само са продукт на световни марки, но и достигат до вас на цени, достъпни за масовия потребител. Ако се нуждаете от подобен вид устройство, то значи сте попаднали на правилното място, от където да извършите покупка.

Защо да изберете Ем Би Вижън за покупка на видеорегистратор за кола?

Редица са причините, поради които да изберете Ем Би Вижън, а не някой друг онлайн магазин. На първо място е разнообразието, с което ще се сблъскате единствено тук при нас. То ще ви помогне да направите възможно най-правилния и информиран избор. Наясно сме с това, че не малка част от потребителите не притежават абсолютни никакви познания, относно охранителните системи и техните специфични характеристики. Поради тази причина ние разполагаме с добре обучен персонал, който е в готовност да ви съветва при вземане на решение.

Постарали сме се до вас да достигат истински шедьоври, в направата на които участват устойчиви и доказали се многократно материали. В следствие от това, всеки от видеорегистраторите, които ще откриете в тази категория, са с дълъг период на експлоатация. Предлагаме ви артикулите с гаранционен период, от който можете да се възползвате в случай, че настъпи нежелана повреда.

Какво представляват видеорегистраторите и за какво се използват те?

Това устройство ви позволява да извършвате запис на всичко, което се случва по пътя, докато вие шофирате. Този запис, по ваше желание и съгласие, може да бъде доставен до контролни органи или с негова помощ да докажете някакво събитие – катастрофа или друг вид пътно транспортно произшествие, в което може да участвате или да не участвате.

Напоследък се наблюдава все по-голяма заинтересованост от шофьорите у нас, към този вид устройства. Те не са задължително оборудване от вашия автомобил, но се препоръчва да разполагате с такава технология, тъй като пътищата са опасни и винаги може да ви бъдат от полза, за да подкрепите думите си.

Не можем да отречем факта, че това устройство е изключително полезно, заради това че би могло да послужи за запис и доказване на дадени обстоятелства. Някой от моделите видеорегистратори разполагат със звук, а при други може също да се запише точното местоположение, място и време, където се е състояло събитието. Ето защо производителите набират скорост и непрестанно произвеждат все повече и повече нови модели. Независимо, че днес на пазара съществува огромно разнообразие, то голяма част от произведените устройства не са никак качествени. За да сте максимално уверени във вашата нова придобивка, то най-рентабилно би било да се доверите на нашия онлайн магазин, от където да закупите видеорекордера.

Освен по марка, камерите се различават по ъгъл на заснемане, наличие на GPS, детектор за движение, брой камери, диоди и т.н.

Изберете Ем Би Вижън и ви гарантираме, че сте на правилния път. Осигурете си сигурност и спокойствие по време на шофиране.