Захранващ блок 12V, 15A

Захранващ блок 12V, 15A
Поръчай по телефона!

Свържи се с ЕМ БИ ВИЖЪН

Код на продукта: Power_15A
Наличност: Изчерпан
48,43 лв. Цена без ДДС: 40,36 лв.
Кол-во: Купи

За да предложим уникално качество във техниката за видеонаблюдение и аксесоарите за нея, която предлагаме, ние в MB Vision гарантирано се стремим към подробност и прецизност, когато подбираме асортимента, нужен за тези цели.

Тук успявате да откриете всеки един задължителен елемент, който е крайно нужен за правилно функционираща видео и наблюдателна система от камери и всички останали компоненти.

При нас освен висококачествени камери включваме и предлагаме всички онези дребни детайли и предложения, които са от изначално значение за правилната и качествена работа на видео наблюдението на вашия дом или офис.

Предлагаме на вашето внимание различен набор от захранващи блокове, които имат крайно важна роля във функционирането на всяка подобна система за наблюдение.

Захранващите блокове са задължителен елемент в изграждането на една система за сигурност, независимо къде и как е монтирана тя.

В повечето случаи техническите изисквания са категорични при нуждата от това основното техническо средство, което умее да осигурява захранващо напрежение за охранителните камери.

на
5 ( 5 / 5 )
Напишете отзив
Вашето име:


Вашият отзив:Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: