NVR Dahua с 4 видео канала и 4 PoE LAN порта NVR2104-P-S3

NVR Dahua с 4 видео канала и 4 PoE LAN порта NVR2104-P-S3
Поръчай по телефона!

Свържи се с ЕМ БИ ВИЖЪН

Код на продукта: NVR2104-P-S3
Наличност: В наличност
335,80 лв. Цена без ДДС: 279,84 лв.

Възможни варианти


Добави хард диск:
Кол-во: Купи
Моделът Dahua NVR2104-P-S3 представлява NVR рекордер или още известни като мрежови рекордери, който може да записва до 4 броя IP камери за видеонаблюдение. Сред поддържаните марки камери са Dahua, Sony, Samsung.
 
Какво е NVR рекордер или мрежови рекордер?
 
NVR Рекордерите или Мрежовите рекордери са основна част от една система за видеонаблюдение, изградена с IP камери за видеонаблюдение. Те заместват видеосървърите, функциониращи върху обикновени компютри.
Предимствата от използването на NVR мрежови рекордери са много. Те осигуряват независимост и автономност на системата, а вградената операционна система предоставя множестов аналитични функции, освен извършването на запис, неговия преглед и визуализиране на случващото се в реално време. 
 
Мрежовите рекордери могат да засичат движение, да известяват при алармени събития, а някои модели от по-високия клас могат да броят влизащи и излизащи обекти, да водят регистър на номерата на автомобили, да алармират при преминаването на определена граница и др.
 
Защо е толкова важно и силно препоръчително NVR рекордер/мрежови рекордер, които купуваме да е от същата марка като IP камерите?
 
Не са малко моделите IP камери, които имат специфични функции като например моторизиран варифокален обектив, следене на зони, управление (при PTZ камери), които могат да бъдат управлявани и достъпвани директно през настройките на NVR рекордер/мрежови рекордер. В случай, че камерите и рекордера са от различни марки е напълно вероятно тези функции да не са достъпни или дори да не могат да бъдат ползвани.
 
Всяка компания производител (в най-честите случай) има на всеки свой модел поне две модификации на NVR рекордер/мрежови рекордер - една нормална и една с PoE захранване. Ако приемем, че сме закупили камери, които не поддържат PoE стандарт обаче, то би било напълно безсмислено да поръчаме NVR рекордер/мрежови рекордер с PoE изходи, нали?
 
В случая няма за какво да се притеснявате, тъй като моделът NVR2104-P-S2 на Dahua разполага с 4 броя PoE LAN порта. 
 
Какво означава PoE захранване?
PoE захранване при NVR рекордеритеЗахранване по мрежата (Power over Ethernet – PoE) е технология, която свързва електрозахранването към стандартна LAN инфраструктура. По този начин позволява захранването до мрежови устройства, като IP телефон или мрежова камера, да бъде доставяно чрез кабела на мрежовата връзка. Следователно на местата, където се поставя камерата, няма нуждата от контакти и се улеснява приложението на непрекъсваемо токозахранване (UPS), за да се подсигури непрекъсната работа на камерата – 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.
 
Технологията PoE е регулирана в стандарт, наречен IEEE 802.3af, и е проектирана по начин, който нито понижава качеството при трансфер на данни, нито забавя достъпа до мрежата. Захранването, доставяно през мрежата на LAN, се активира автоматично, когато се идентифицира съответното устройство и се блокира при несъвместими продукти. Тази характеристика позволява на потребителите свободно и безопасно да смесват, поддържащи и неподдържащи PoE устройства на своята мрежа.
 
Кратки технически характеристики на 4-канален мрежови рекордер Dahua NVR2104-P-S3
 • 4-канален мрежови видeoрекордер (NVR) с 4 LAN порта с PoE захранване (IEEE802.3at/af)
 • работи с камери с резолюция до 8MР
 • 25 кад/сек на камера при 1080p за преглед на живо и плейбек
 • работи с IP камери DAHUA, SONY, SAMSUNG
 • Linux ОС
 • вграден Web сървър
 • H.264/ H.264+
 • max. Bandwidth 96Mbps общо за всички канали
 • предалармен и следалармен запис, търсене по дата / час / събитие
 • мониторинг чрез CMS/Web viewer/DMSS
 • 1 SATA HDD (до 6TB)
 • 2 USB2.0
 • 1 VGA и 1 HDMI изходи
 • детекция на движение, аларма при загуба на видео сигнал
 • управление на PTZ камери
 • до 128 дистанционни потребителя едновременно
 • размери 205x205х45mm
 • 48VDC/1.25A, NVR 4W, PoE 50W max
 • *Без твърд диск

Тук можете да свалите софтуер за дистанционен достъп през мобилни телефони Android, Apple и софтуер за отдалечен достъп през компютър или лаптоп за камери, двр рекордери и техника за видеонаблюдение на Dahua:

Софтуер за видеонаблюдение през мобилен телефон Android за DahuaСофтуер за видеонаблюдение за iPhone, iPad на Apple за системи за видеонаблюдение DahuaСофтуер за отдалечен достъп през интернет за видеонаблюдение Dahua

Ако притежавате камери от друга марка ви препоръчваме да се уверите, че поддържат Onvif стандарт на свързване.

Какво означава Onvif?
Onvif стандартСъкращението ONVIF идва от "Open Network Video Interface Forum" и е глобален отворен стандарт за свързване на мрежови видео устройства, с които се цели да се ускори приемането на мрежовото видеонаблюдение на охранителния пазар. Основан е на 25 ноември 2008 г. от Axis Communications, Bosch Security Systems и Sony.
Целта на ONVIF е да улесни разработването и използването на глобален отворен стандарт за интерфейса на мрежовите видео устройства. Спецификацията ONVIF осигурява оперативна съвместимост между мрежови видео устройства, независимо от производителя. Той улеснява крайните потребители, интегратори, консултанти и производители с възможностите, които предлага мрежовото видеонаблюдение. Това води до по-рентабилни и гъвкави решения и намаляване на риска.
NVR рекордери
Брой канали4 PoE
Макс. резолюция до6MP
Брой HDD1
КомпресияH.264 / H.264+
Няма отзиви за този продукт.
Напишете отзив
Вашето име:


Вашият отзив:Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:Поръчай за секунди!
Направете бърза поръчка като оставите само вашето име и телефон. Наш оператор ще се свърже с вас.

NVR Dahua с 4 видео канала и 4 PoE LAN порта NVR2104-P-S3 × 1 бр.

  Общо: 335,80 лв.