Черен петък – разпродажба камери и системи видеонаблюдение

Публикувано от MB Vision Ltd 22.11.2016 1 Коментари

Черен петък – разпродажба камери и системи видеонаблюдение

От къде идва израза „Черен петък“?

 

Американският Black Friday – петък след Деня на благодарността в САЩ, се приема за дългоочакваното начало на коледното пазаруване. Той се е превърнал в нарицателно за грандиозни разпродажби.

 

За първи път на българският пазар, ние от ЕМ БИ Вижън, организирахме разпродажба на системи и техника за видеонаблюдение с отстъпки до 50% още през 2012 година!

 

Сега, 4 години по-късно, оставаме верни на идеята и нашите клиенти.

 

Може да намерите всички промоционални оферти с намаления за Черният петък тук, но е добра идея да прочетете тази статия до края...

 

Какво ще предложим на разпродажбата в черният петък на 2016та?

  • Реални цени

За разлика от колеги, които си позволиха да завишат цените в дните преди 25ти, ние направихме точно обратното – актуализирахме ги с намаление.

  • Реални намаления

Отстъпки от реални цени – това е, което можем да предложим и да гарантираме на клиентите си! Да, ние не даваме гръмки обещания за отстъпки до 50%, за разлика от други фирми на пазара. За разлика от тях обаче, ние предлагаме реални намаления върху текущи, а не изкуствено завишени цени.

 

Какво може да очаквате като отстъпки?

 

Ще може да закупите всички, да ВСИЧКИ!, продукти на марките Hikvision, Dahua и MB Vision със отстъпки 10% до 15%, а може и повече РЕАЛНИ процента намаление на цената!

 

Какво гарантираме?

 

Можем да гарантираме, че поръчвайки при нас вие не просто пазарувате качествена техника за видеонаблюдение, но и промоционалните цени, които заплащате са действително намалени.

 

Какво бихме посъветвали всички клиенти?

 

Не отлагайте. Количествата на голяма част от продуктите са лимитирани и има реална възможност да бъдат изчерпани преди краят на разпродажбата черен петък.

 

Ако ви се струва твърде хубаво за да е истина – сравнявайте! Сравнете цената, която ви предлагаме ние с цените за същите марки и модели на пазара и се уверете сами!

 

Бъдете разумни! Ако някой ви предлага 40, 50% намаление си задайте въпроса „А дали е реално? Дали цената не е умишлено завишена за да бъда подведен?“.

  • Колко ще продължи промоцията с намаления за Black Friday разпродажбата?

Намалените цени ще са в сила от 00:00 на 25.11.2016 до 00:00 на 26.11.2016г.

  • Как да се ориентирате в промоционалните цени?

Лесно е! Всеки продукт, който попада в разпродажба за Black Friday ще има ясно индикирана стара цена, нова такава, както и етикет колко процента е отстъпката.

 

Струва ви се малко? Няма проблем! За още по-голямо улеснение ще се визуализира и брояч с оставащите часове до края на разпродажбата и намалението.

 

Важно е да ви информираме, че доставката за закупените продукти се поема от клиента.

 

Не отлагайте, а се възползвайте от уникалните отстъпки на камери за видеонаблюдение, двр рекордери и готови комплекти и системи за видеонаблюдение!

 

Това е всичко! Пожелаваме ви приятно пазаруване!

 

Разгледайте всички промо предложения и намаления тук.

1 Коментари

черен петък оферти:
17.11.2017, 10:58:43
Изпрати отговор

До колко процента максимално ще стигнат черен петък офертите тук?

MB Vision Ltd:
10.10.2018, 06:43:14

Нали не очаквате да получите подобна информация тук?

Оставете вашият коментар тук