Обновена: Пребиха мъж на околовръстното шосе в София (снимки, видео)

Публикувано от MB Vision Ltd 25.02.2016 0 Коментари

Пребиха с палки мъж в София

 

В социалните мрежи бе разпространен видео клип, на който са заснети двама мъже, които с палки пребиват шофьор. Инцидента се е случил на разклона за квартал Драгалевци.

 

По думите на пострадалият два джипа притискали автомобилите движещи се по Околовръстен път София. Пострадалият водач подал звуков сигнал с клаксона на автомобила си, което се оказва повода за последвалата агресия от страна на мъжете в джиповете.

 

Мутри пребиха шофьор в София

 

При разклона за Драгалевци двата джипа тръгват след него като единият препречва пътят му, а другия съседното платно. От автомобила слиза първо един мъж, а след него още двама. От видеото заснето с камерата на телефона на съпругата ясно се вижда, че мъжете ясно дават знак, че са въоражени. На въпроса от страна на пострадалия какво става нападателите започват да му крещат да мълчи, единият изважда метална палка и започва да го удря. Един от ударите попада в лицето на пострадалия. Разцепена му е устната, избити са му няколко зъба. Всичко това само с един удар, който попада в лицето. За късмет той успява да се предпази с ръка и предотвратява по-сериозни травми.

 

Мутри бият шофьор на Околовръстното в София

 

Уплашена съпругата му също слиза от автомобила, а това провокира нападателите да насочат агресията си и към нея. Макар и по-леко, съпругата също е пострадала от няколкото понесени удара.

 

На видеото заснето с камерата на телефона ясно се вижда номера на автомобила. Това е помогнало той бързо да бъде открит, а по-късно са задържани и четирима мъже. Главният прокурор Цацаров е разпоредил незабавна проверка по случая, а днес по-късно предстои разпознаване на нападателите, които са задържани.

 

Според информацията и четиримата задържани са криминално проявени, а съпричастността им към инцидента се установява. По непотвърдена все още информация четиримата са служители в охранителна фирма. 

 

Оставете вашият коментар тук