Най-продавани камери октомври 2019

Публикувано от MB Vision Ltd 03.12.2019 0 Коментари

Топ 5 продавани камери октомври 2019 в ЕМ БИ ВИЖЪН

Октомври определено бе един нестандартен месец поне по отношение на търсените и купувани камери при нас. Според нас основната причина е появата на нови модели в по-нисък ценови клас, които предлагат решения в резолюции над HD.

 

Ето и класацията на най-продаваните модели през октомври 2019

 

На първо място е TurboHD моделът на Hikvision DS-2CE16C0T-IRF. Въпреки, че много пъти сме говорили за него ето на кратко неговите характеристики. HD резолюция, достатъчно широк ъгъл от 80+ градуса на снимане, нощен режим до 20 метра. Всичко това на цена под 45лв.

 

На второ място е ИП камера Hikvision. Моделът DS-2CD1031-I е бюджетно решение за ИП наблюдение с резолюция 3 мегапиксела, 30 метра нощен режим и 4мм обектив. Всичко това на цена 138лв го прави изключително интересен за клиентите, които държат да имат ИП базирана система за охрана.

 

На трето място е моделът на Dahua IPC-HFW1431S. Силно казано „нов модел“, по-скоро ъпдейтната версия на наложилият се IPC-HFW1320S.

 

Камерата е с резолюция 4 мегапиксела, мрежова и като предходният модел с нощен режим на снимане до 30 метра. Тук има лека промяна в обектива, който в 4-мегапикселовия модел е 2.8мм и осигурява ъгъл на снимане по хоризонталата над 100 градуса. Цената на камерата е 212лв с ДДС.

 

На четвърто място се подрежда отново Dahua, този път представител на HD-CVI продуктовата линия. Това е модела HAC-HDW1100R-VF. Причините за така ненадейната му поява в класацията са няколко, всички те повече от логични. От една страна Dahua изчиства HD-CVI линията си от резолюция под 2 мегапиксела, което доведе до изчезването от пазара на всички модели. Единственият останал и предлагащ се модел е Дахуа HAC-HDW1100R-VF.

 

От друга страна за камера с нощен режим 30м, варифокален обектив и метален курпус цена под 100лв е повече от атрактивна за всеки клиент, които би желал да инсталира хубава система за наблюдение, но чийто бюджет не позволява инвестиция във висока резолюция техника.

 

На почетното пето място се нарежда ColorVu камера Hikvision DS-2CE72DFT-F. Куполна камера, подходяща както за външен, така и за вътрешен монтаж с резолюция 2 мегапиксела. И най-важното – цветен нощен режим. Факта, че технологията се оценява от все повече клиенти се вижда и от появата и в месечната ни класация за най-продавани камери в октомври 2019.

 

Кратко демо от работата на такава камера в нощен режим може да видите по-долу.

 

 

Ако имате въпроси за моделите или искате да споделите мнение може да го направите в коментарите под статията.

Оставете вашият коментар тук