Нови безжични камери и комплекти от ЕМ БИ ВИЖЪН

Публикувано от MB Vision Ltd 24.07.2023 0 Коментари

Да поговорим за няколкото нови предложения от този месец! Бъдещето на сигурността се разкрива с "Готови комплекти за видеонаблюдение"

 

Иновациите и полезността са нашите основни цели в MB Vision. Разгледайте категория "Готови за инсталиране комплекти", създадена, за да направи модернизирането на вашата система за сигурност лесно. Тези пълни комплекти са най-доброто оборудване за наблюдение, тъй като включват Wi-Fi камери и мощния NVR на Hikvision. В категорията са подбрани продукти, които са комбинирани в комплекти лесни за монтаж и без нужда от специални знания или умения. Така даваме възможност на всеки клиент отделяйки малко време за инсталацията им да спести пари.

 

Можем да отговорим на вашите нужди, независимо дали се нуждаете от 2, 3, 4 или 6 камери. Нека да разгледаме NVR на Hikvision. Благодарение на своята видеокомпресия H.265+/H.265/H.264+/H.264 този модел NVR осигурява висококачествено видео с два пъти по-малка честотна лента и пространство за съхранение в сравнение с по-ранните стандарти. С до 40 Mbps входяща и 60 Mbps изходяща честотна лента се наслаждавайте на стабилен и надежден видео стрийминг.

Комплекти с безжични камери на ниска цена

Wi-Fi камерата Ezviz CS-C3T е звездата на новите комплекти с безжични камери. Със своите мощни възможности за нощно виждане и удобни за ползване функции този модел камера е идеалното допълнение към всяка къща, работно място или малък магазин. CS-C3T държи под око всеки квадратен сантиметър от стаята ви с Full HD 1080p резолюция и ултраширокоъгълен обектив, покриващ 108°.

 

Най-съвременната технология за нощно виждане осигурява видимост до 30 метра дори в пълен мрак, което ви осигурява спокойствие 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

 

Но има и още! CS-C3T активно разпознава движение и незабавно информира вашия смартфон за това. Той не е просто пасивен наблюдател. За да отговорите на предпочитанията си, изберете един от трите режима на звуково предупреждение: сирена, кратък звуков сигнал или тихо. Освен това можете да поддържате връзка със семейството, приятелите или дори домашните любимци благодарение на функцията за двупосочен разговор, където и да се намирате.

 

Дъжд или слънце, CS-C3T е вашият надежден партньор когато отсъствате. Тази камера може да оцелее при всякакви метеорологични условия благодарение на водоустойчивата си конструкция със степен на защита IP66, която гарантира постоянна работа при дъжд, слънце или дори сняг.

 

Основният ни фокус е сигурността на данните. Насладете се на защитено прехвърляне на данни от край до край между камерата и EZVIZ Cloud, както и на персонализирани и сигурни възможности за съхранение. Имате пълен контрол с приложението EZVIZ, което предоставя всичко най-важно на върха на пръстите ви за запис, запазване, съхраняване и споделяне.

 

За тези, които търсят пряка, рентабилна и сигурна опция за наблюдение, Wi-Fi камерата Ezviz CS-C3T е решението.

 

Представяме ви новите модели Wi-Fi камери, които предлагаме от този месец

 

EZVIZ CS-C2C и EZVIZ CS-C3T са най-новите звезди в нашата категория "Wi-Fi камери". Тези камери са снабдени с функции, които правят наблюдението по-забавно и лесно от всякога. Най-добрата Wi-Fi камера за вътршене монтаж с Full HD 1080p е Wi-Fi камерата EZVIZ CS-C2C, така че нека започнем с нея.

Wi-Fi камерата EZVIZ CS-C2C

 

Тази камера е идеална за използване в домове, офиси, малки компании и дори като монитор за бебета или домашни любимци, тъй като има 1080p Full HD качество с ултраширокоъгълен обектив, който покрива 108°. Освен това тя има ясно дневно и нощно виждане. Благодарение на превъзходната технология за нощно виждане ще имате видимост на разстояние до 10 метра дори в пълен мрак, което ви осигурява 24-часово спокойствие.

 

Безжична камера EZVIZ CS-C2C

 

CS-C2C служи едновременно като бдителен пазител и безпристрастен наблюдател. Смартфонът ви ще получава незабавни известия от нея за да се увери, че нищо не е пропуснато. За да сте сигурни, че никога няма да пропуснете нещо важно, докато отсъствате, използвайте опцията за сирена за звукови предупреждения.

 

Правото ви на неприкосновеност на личния живот е от първостепенно значение, а CS-C2C ви осигурява пълна власт над това. Когато искате пълна неприкосновеност на личния живот, просто докоснете приложението EZVIZ, за да включите режим на заспиване, който ще прекрати наблюдението и записването в реално време. Освен това можете да поддържате връзка с приятелите, семейството или дори с домашните любимци, където и да се намирате, благодарение на практичната функция за двупосочно аудио, която използва вградения микрофон и високоговорител.

 

Безжична, евтина камера с микрофон - бейбифон

CS-C2C използва технологията за компресиране на видео H.265, за да гарантира висококачествени филми, като същевременно използва около половината от честотната лента и пространството за съхранение в сравнение с предишния стандарт (H.264), което е от решаващо значение за сигурността на данните. Магнитната основа и комплектът за монтаж осигуряват лесен монтаж и възможност за ръчна промяна на ъгъла на камерата.

 

Насладете се на сигурна комуникация на данни от край до край между камерата и облака EZVIZ Cloud и използвайте режима на заспиване в приложението EZVIZ, за да предложите допълнителен слой защита на личните данни. Имате свободата да решите кое от двете решения за съхранение ви подхожда най-добре. Всичко, което е от съществено значение за вас, може бързо да бъде заснето, съхранено, защитено и споделено на върха на пръстите ви с приложението EZVIZ.

 

*Услугата EZVIZ Cloud е платена и не е достъпна за всички пазари по света

 

За тези, които търсят проста, достъпна и сигурна система за наблюдение, Wi-Fi камерата EZVIZ CS-C2C е решението. Поверете ѝ управлението на нуждите си от сигурност и открийте разликата в защитата на най-важното.

 

Нека сега се съсредоточим върху втората нова звезда - Ezviz CS-C3T Full HD 1080p Wi-Fi камера.

 

Искате ли безпроблемна система за сигурност, която се представя отлично, без да струва цяло състояние? Не търсете никъде другаде!

 

Ezviz CS-C3T Full HD 1080p Wi-Fi камера

 

Благодарение на силните си възможности за нощно виждане и удобните за потребителя функции тази камера е идеалното допълнение към всеки дом, работно място или малък магазин. Можете ясно да записвате всеки детайл с качеството Full HD 1080p и кристално ясното дневно и нощно виждане. Благодарение на широкото зрително поле, осигурено от нейния 108° ултраширокоъгълен обектив, най-ценните ви предмети винаги ще бъдат в полезрението ви.

 

Дори и в пълен мрак функцията за нощно виждане осигурява видимост до невероятните 30 метра. Неоторизираните прониквания не са проблем, тъй като CS-C3T ви пази денем и нощем. CS-C3T активно разпознава движение, подобно на CS-C2C, и незабавно предупреждава вашия смартфон. За да отговорите на предпочитанията си, изберете един от трите режима на звуково предупреждение: сирена, кратък звуков сигнал или тих. За да осигурите звукови предупреждения, докато отсъствате, използвайте опцията за сирена.

 

Вие отговаряте за това и поверителността е важна. Когато искате пълна неприкосновеност на личния живот, включете режим на заспиване в приложението EZVIZ, за да преустановите наблюдението и записването в реално време.

 

Евтина, безжична камера с микрофон

 

Вие решавате дали това да е личен момент с близките ви или частна среща. За безпроблемна двупосочна аудиовръзка между камерата и вашия телефон или таблет CS-C3T има вграден високоговорител и микрофон. Независимо къде се намирате, поддържайте връзка с близките си, приятелите си или дори с домашните си любимци.

 

Сигурността на вашите данни е основен приоритет. За да гарантира висококачествени записи, като същевременно използва само половината от честотната лента и пространството за съхранение в сравнение с предишния стандарт (H.264), CS-C3T използва технологията за компресиране на видео H.265. Вярвайте, че заснетите от вас кадри са защитени.

 

И когато казваме "издръжлив", ние наистина имаме предвид това. Силните двойни външни Wi-Fi антени на CS-C3T осигуряват безжично предаване на дълги разстояния към рутера. Тази камера е надежден и силен защитник, който може да оцелее при всякакви метеорологични условия, включително дъжд, слънце и дори сняг, благодарение на водоустойчивата си конструкция с клас IP66.

 

Не забравяйте за защитата на данните. Можете едновременно да запазвате данни на две места, като използвате персонализирани и сигурни възможности за съхранение, което ви дава втори резервен вариант, в случай че се случи нещо непланирано. Имате пълен контрол с приложението EZVIZ, което поставя всичко най-важно на върха на пръстите ви за записване, запазване, съхраняване и споделяне.

*Услугата EZVIZ Cloud е платена и не е достъпна за всички пазари по света

 

CS-C3T е идеалното решение за домове, офиси и малки предприятия, където сигурността е от най-голямо значение. Адаптивността на тази безжична камера позволява да се използва като бебешки монитор или система за проследяване на домашни любимци, защитавайки вашите близки и четириноги приятели.

 

За най-добра производителност, без да жертвате качеството, Ezviz CS-C3T Full HD 1080p Wi-Fi камера е вашият идеален съюзник за наблюдение. Изключителната дневна и нощна видимост, лесната двупосочна комуникация, най-съвременните функции за сигурност и здравата конструкция отличават CS-C3T от конкурентите. Като се имат предвид удобните ѝ функции и достъпната цена, тя е популярен вариант за домове, компании и всички, които искат солидно покритие на сигурността. Изберете CS-C3T сега, за да се насладите на спокойствието, което заслужавате. Вижте как то влияе на сигурността на вашия дом, на вашите активи и на вашите близки.

Оставете вашият коментар тук