За нас

“ЕМ БИ ВИЖЪН” ООД е дружество, което има за цел да предостави на едно място всички съвременни продукти, използвани в сферата на видеонаблюдението.

Освен внос и търговия с камери, DVR устройства и всички аксесоари нужни за изграждането на системи за видеонаблюдение, дружеството извършва всички услуги по проектирането и монтажа на системите за видеонаблюдение.

В  “ЕМ БИ ВИЖЪН” ООД  работят специалисти от сектори „телекомуникации”, „търговия”, „строителство” и „енергетика”, което допринася за висока компетентност и професионализъм при разработката и осъществяването на Вашите идеи.

“ЕМ БИ ВИЖЪН” ООД  бе създадено като дружество, с цел специализираната работа в управлението на онлайн магазина за видеонаблюдение, охранителни видеокамериDVR-изахранвания, UPS-и и аксесоари.

Така натрупаният ни опит в изграждане на системи за интернет свързаност за различни по големина населени места, проектирането и изграждането на соларни паркове, онлайн търговията и още различни направления, в които се развиваме през годините да намерят практическото си приложение в услуга на нашите клиенти и партньори.

В онлайн магазин http://mbvision.com ще откриете не само всичко необходимо като техника за изграждане на системи за видеонаблюдение, но и ще можете да се възползвате и от комплексните услуги които предлагаме – проектиране, доставяне и монтаж.

Ние от „ЕМ БИ ВИЖЪН” ООД Ви предлагаме:

  • Над 300 артикула - IR камери, куполни камери, скрити / мини камери, вариофокални камери, бокс камери, камери с висока резолюция, IP камери, мегапикселови камери, DVR-и и аксесоари.
  • Компетентно обслужване по имейл, скайп и телефон. Консултираме Ви, за да направите оптималния избор за нуждите на вашия обект.
  • Предлагаме анализ и проектиране. С помощта на съвременен софтуер, създаваме 3D модели на охраняваните сгради и открити площи, които модели ни позволяват да изберем точните видеокамери с необхоимите параметри на обектива, дължината на видимото поле, хоризонтален, зенитен ъгъл и височина на монтаж.
  • За новостроящи се сгради и сгради в реконструкция, предлагаме и проектиране по част „Слаботокови инсталации” към комлексния инвестиционен проект.
  • По желание на клиента, нашите специалисти са винаги на разположение да изградят системата за видеонаблюдение професионално и надеждно. Дружеството ни оперира на територията на цяла южна България. Изграждането на системи за охрана и видеонаблюдение във области София, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Бургас и др. са приоритет за нашия екип.
  • Помислили сме и за клиентите ни, които предпочитат системи от типа „Направи си сам”, като в предлаганите готови комплекти сме включили всичко необходимо за изграждане на система за видеонаблюдение и охрана.