Охранителни камери (готова система за видеонаблюдение)

Публикувано от MB Vision Ltd 05.08.2016 0 Коментари

Евтини охранителни камери лесни за монтаж

 

Пазара на техника за видеонаблюдение, както всички други свързани с технологии, е изключително динамичен. Бързите промени и многото нововъведения засягат не само технологията, но и цените на охранителните камери и системите за видеонаблюдение.

 

За последните 4 години цените за малка система с 2-4 охранителни камери е паднала с над 120%, а в същото време резолюцията, която предлагат камерите се е повишила над 3 пъти. Това е сред причините готовите системи да са все по-търсен, предпочитан и достъпен продукт.

 

Всички ние имаме къща на село, вила или търговски обект, за чиято сигурност всеки от нас се притеснява. Всички знаем каква е престъпността в малките населени места и колко полицията не успява да се справи с проблема.

Каква е ползата от наличието на охранителни камери?

Инсталирането на система с охранителни камери не само респектира крадците, но е един удачен вариант да предпазим имуществото си от чуждо посегателство.

 

В това ревю ще се спрем малко по-подробно на възможностите, които предлага Turbo HD технологията, както и над предимствата на готовата система с четири охранителни камери на Hikvision.

 

Turbo HD технологията на Hikvision дава възможност да обновите съществуваща система до такава с HD резолюция. Всичко това може да се постигне без да се налага подмяна на кабелите и като спестите средства. В същото време ще разполагате с камери в HD резолюция.

 

Как е възможно това?

 

Turbo HD (HD-TVI) технологията позволява ползването на коаксиален кабел за пренос на видео сигнал в HD резолюция.

 

Каква е ползата от Turbo HD (HD-TVI)?

  1. Може да обновите системата си и да спестите пари. Факт е, че IP камерите, които до скоро бяха единствените предлагащи подобна резолюция, са над средното като цени. Инсталирайки HD-TVI камери може да спестите до 50% от цената
  2. Ако искате да изградите система за видеонаблюдение с висока резолюция, то именно HD-TVI ви дава възможност за това. Избирайки HD-TVI камери ще имате система с отлично качество на картината и цена около 45% по-ниска в сравнение с тази при ИП системите.

 

Какво ви предлагаме ние?

 

Избирайки готовата система с четири охранителни камери и ДВР рекордер в HD резолюция ще сте спокойни за своят дом или имот. Камерите в комплекта са с висока резолюция, гарантираща ясна и детайлна картина. Фиксираният обектив от 3.6мм осигурява широк (около 85 градуса по хоризонтала) ъгъл на снимане. Това означава, че с една камера имате възможност да наблюдавате максимална площ от обекта.

 

 

ДВР рекордерът е напълно съвместим с камерите, като записът при 25 кадъра в секунда при 720p означава само едно – картина без накъсване, ясен образ, висока детайност.

 

Трябва ли нещо допълнително към комплекта?

 

В комплекта е включено всичко с изключение на две неща:

  1. Кабел – ние няма как да знаем на всеки клиент колко метра кабел ще са му нужни за инсталацията за четирите камери, тъй като всеки обект е строго специфичен. Ние от ЕМ БИ ВИЖЪН винаги сме се съобразявали с нуждите на нашите клиенти и никога не сме им натрапвали наши решения. Именно за това всеки клиент може да поръча необходимият му метраж кабел.

Кабел за видеонаблюдение RG59

.

2. Хард диск – липсва от комплекта по причини сходни с тези за кабела. Във всеки комплект за видеонаблюдение, който може да бъде намерен в нашият онлайн магазин www.mbvision.com, както и към предлаганите от нас ДВР рекордери е предвидена възможност за избор на хард диск. Всеки клиент може да направи избора си от падащото меню до бутона „Поръчай“.

 

Избор на хард диск за комплект камери

 

 

Как да прецените колко голям хард диск е необходим за вашите нужди може да прочетете в статията ни „Колко голям хард диск да закупим?

 

А кой ще инсталира техниката?

 

Ние от ЕМ БИ ВИЖЪН сме помислили и за това. Фирмата бе първата на пазара, която преди повече от 4 години осигури избор и възможност на своите клиенти да спестят допълнително средства при закупуване на охранителни камери.

Лесен монтаж на видеонаблюдениеВсеки комплект може да бъде асемблиран от наш сътрудник по начин лесен за монтаж от всеки. Какво означа това?

 

Всичко в комплекта е на винт, в това число и буксите. Камерата се инсталира посредством дюбел и винт. Буксите също. Няма наснаждане, няма запояване на проводници. Всичко, което е нужно е кръстата отвертка. По този начин всеки клиент инвестирайки час или два от времето си може да си спести разхода, който иначе ще направи за инсталация на системата. Бързо, лесно и най-важното: безплатно!

 

Струва ви се невероятно?

 

Уверете се сами колко лесно се поставя BNC конектор (тук) или захранващ (тук) конектор (в описанието има приложени клипове)!

 

За ваше улеснение сме подбрали два готови комплекта с охранителни камери, които може да разгледате като кликнете на изображенията по-долу:

Готова система за видеонаблюдение с 4 HD камериHD охранителни камери

 

Не отлагайте повече, а се погрижете за сигурността на имота и дома си! По-долу може да се запознаете с предлаганите от нас Turbo HD комплекти, както и да разгледате всички решения за системи с охранителни камери, които предлагаме в магазина ни www.mbvision.com!

Избор на система за видеонаблюдение

 

Ако все още се колебаете при избора или имате нужда - потърсете ни!

 

Може лесно да се свържете с нас чрез онлайн чат системата за консултация на клиенти на ЕМ БИ ВИЖЪН, а също така и на телефоните за връзка с нас:

 

+ 359 (0) 884 461 861

 

+ 359 (0) 878 911 866

 

+ 359 (0) 897 600 061

 

Оставете вашият коментар тук