Hikvision представиха AcuSense технологията си

Публикувано от MB Vision Ltd 26.03.2019 0 Коментари

Какво е AcuSense Hikvision

Една от новите технологии, които на скоро бяха представени от Hikvision бе AcuSense технологията.

 

AcuSense на Hikvision e иновация във видеонаблюдението, която със сигурност ще облекчи работата на охранителите пряко ангажиране в следенето на обекти с инсталирани множество камери, при които шансовете за инциденти са сериозно.

 

Да вземем като пример голям хипермаркет или МОЛ, който посещавате за да пазарувате. След няколко часа, приключили с покупките, откривате автомобила си разбит на паркинга. Логично бихте се обърнали към охраната на търговският център, нали?

 

За да открие точният момент на инцидента охраната на обекта ще трябва да прегледа записа от няколко камери, при това кадър по кадър за да открие точният момент. Това не само е изморително, но и отнема твърде много време.

 

AcuSense на Hikvision позволява камерите и рекордерите да разпознават хора и автомобили от други обекти, които може да са попаднали в обсега на камерите. Отделно от това рекордерите с AcuSense имат и функция за бързо търсене на запис по тези критерии.

 

Ползвайки AcuSense технология на обекта ще му бъдат необходими броени минути да открие правилните записи, които да прегледа и установи заподозреният извършител.

Оставете вашият коментар тук