Промоция избрани продукти Dahua юли 2023

Публикувано от MB Vision Ltd 24.07.2023 0 Коментари

Промоционални цени на продукти Dahua.

Търсите по-надеждни мерки за сигурност, които не струват скъпо? Не търсете никъде другаде! За избрани стоки на Dahua MB Vision има удоволствието да ви предостави невероятна отстъпка до 20%. Да, чухте правилно: възползвайте се от невероятни намаления за първокласни системи за сигурност. Действайте обаче бързо, тъй като офертите са валидни само до 12 август 2023 г. или до изчерпване на количествата.

В тази специална оферта са включени повече от 18 модела IP камери, HD-CVI камери с висока резолюция, както и DVR рекордери Dahua., Te ви предлагат много възможности. Разполагаме с необходимите ви IP камери с висока разделителна способност (до 5MP) или надеждни HD-CVI камери. Все още обаче има и още! В тази невероятна сделка са включени и други интелигентни DVR устройства.

Така че защо да изберете Dahua? Освен че предлага примамливи цени, функции и висока резолюция, Dahua е реномирана и дългогодишна компания, която доминира на пазара на оборудване за видеонаблюдение. Инвестициите в техника Dahua осигуряват отлична производителност и надеждност, което ги прави ценни. Не пропускайте този възможност да повишите сигурността си с първокласни системи за наблюдение на ниска цена.

Бъдещето на сигурността се разкрива с "Готови комплекти за видеонаблюдение"

Иновациите и полезността са нашите основни цели в MB Vision. Разгледайте категория "Готови за инсталиране комплекти", създадена, за да направи модернизирането на вашата система за сигурност лесно. Тези пълни комплекти са най-доброто оборудване за наблюдение, тъй като включват Wi-Fi камери и мощния NVR на Hikvision. В категорията са подбрани продукти, които са комбинирани в комплекти лесни за монтаж и без нужда от специални знания или умения. Така даваме възможност на всеки клиент отделяйки малко време за инсталацията им да спести пари.

Оставете вашият коментар тук